HAZA BŰNÜGY Eltiltották a vezetéstől, karambolozott, elmenekült a helyszínről és drogot is találtak nála...

Eltiltották a vezetéstől, karambolozott, elmenekült a helyszínről és drogot is találtak nála …

1696
hirdetés
A komáromi rendőrök a Pozsonyi úton egy Hyundai Getz gépjárműre lettek figyelmesek, melynek vezetőjét korábban eltiltották a gépjárművezetéstől. Amikor meg akarták állítani, gázt adott és lekanyarodott a Fácán utca irányába. A figyelmeztető hangjelzésre nem reagálva nagy sebességgel menekült a Czuczor utcán át, ahol elvesztette uralmát a járműve felett és az ott parkoló Ford Explorernek hajtott. Ezután kiugrott a kocsiból és gyalogosan próbált menekülni, de a rendőrök utolérték és feltartóztatták.
Felszólították, hogy adja át az iratait, de a férfi csak a személyi igazolványát tudta bemutatni. Az ellenőrzés során a rendőrök a kormány alatt egy átlátszó tasakra lettek figyelmesek, benne ismeretlen szárított növénnyel, valamint fehér kristályos anyaggal, melyekről a gépjárművezető elismerte, hogy marihuánáról és pervitinről van szó.
A központtal történő egyeztetés során kiderült, hogy a 38 éves férfit 2024 júniusáig eltiltották a gépjárművezetéstől. Alkoholfogyasztást nem állapítottak meg nála, további eljárásig őrizetbe vették.
Forrás: Polícia SR NK facebook
(N.Zs.)
hirdetés
Previous articleEgyetértés a visegrádi négyek között: az illegális migráció kezelését hatékonyabbá kell tenni
Next articleÉvadzáró a Komáromi Jókai Színházban: Béhr Márton kapta a Ferenczy Anna-díjat