HAZA KÜLFÖLD Élő adásban lőttek agyon két amerikai tévést

Élő adásban lőttek agyon két amerikai tévést

970
hirdetés

Egy bevásárlóközpont teraszáról sugárzott beszélgetés közben nyitott rájuk tüzet a támadó. Egy pillanatig a fegyveres is feltűnt a tévéképernyőn.

Élő bejelentkezés közben lőtték agyon a virginiai WDBJ7 televízió riporterét és operatőrét – tudósított honlapján a csatorna.

A tévések helyi idő szerint reggel hét óra előtt jelentkeztek be az élő adásba egy monetai bevásárlóközpont teraszáról, amikor egy beszélgetés közepén a támadó tüzet nyitott rájuk. Az operatőr, Adam Ward 27 éves, a riporternő, Alison Parker 24 éves volt.

eff Marks, a tévécsatorna vezérigazgatója azt mondta: egyelőre nem tudják, ki a gyilkos és mi volt a lövöldözés oka. A környéket lezárták, mialatt a rendőrök az elkövetőt keresik. A gyilkos autóval hagyta el a helyszínt, a CNN értesülése szerint a rendőrök egy bizonyos rendszámra és egy személyre adtak ki körözést.

Az interjúalany a helyi kereskedelmi kamara elnöke volt, őt a hátán érte lövés, kórházban ápolják.

A bejelentkezés vége előtt egy pillanatig a támadó is látszott a képen.

A megölt riporternő barátja, Chris Hurst, aki műsorvezetőként dolgozott a csatornánál, Facebook-oldalán azt írta: nyilvánosan nem beszéltek kapcsolatukról, de épp most költöztek össze, össze akartak házasodni. A férfi döbbenten áll a történtek előtt. A lövöldözésben elhunyt operatőr menyasszonya szintén a tévénél dolgozik, annak a reggeli műsornak a producere, mely alatt a támadás történt. Az egész csatorna osztozik fájdalmukban.

A VIDEÓ ITT LÁTHATÓ (18+!)

Hír24

hirdetés
Previous articleGútán lesz a felvidéki magyar iskolák ünnepélyes tanévnyitója
Next articleSzent Lőrinc könnyei