HAZA RÉGIÓ Diplomaosztó ünnepség a SJE Tanárképző Karán

Diplomaosztó ünnepség a SJE Tanárképző Karán

777
hirdetés

47376_305_210A baccalaureatusi tagozat 177 végzős hallgatója vette át oklevelét a Selye János Egyetem Tanárképző Karának ünnepélyes diplomaosztóján július 17-én Komáromban.

Az ünnepélyes fogadalomtétel után az államvizsgát sikeresen teljesítő óvópedagógusoknak, valamint többek között magyar-, történelem-, biológia- és informatikatanároknak Erdélyi Margit, a tanárképző kar dékánja nyújtotta át az okleveleket.
A dékán asszony ünnepi beszédében emlékeztetett, egyetemükön tíz évvel ezelőtt, 2004. szeptember 14-én tartották az első tanévnyitót, az eltelt évek alatt a karon csaknem háromezer végzett hallgatót bocsátottak ki. Kiemelte: tiszteletet érdemelnek azok a hallgatók, akik eljutottak oda, hogy ma átvehetik a diplomájukat, ugyanakkor tisztelet jár tanáraiknak, szüleiknek és családtagjaiknak, akik támogatták őket tanulmányaik során.
A végzett hallgatóknak Erdélyi Margit azt kívánta, maradjon meg számukra továbbra is értékként magyarságuk és anyanyelvük.
A hallgatók nevében Stefankó Alexandra mondott köszönetet az egyetem vezetésének, a tanároknak, a szülőknek. Juhász György, az egyetem rektorhelyettese az ünnepségen elmondta: a Selye János Egyetem végzett hallgatói kellő felkészültséggel rendelkeznek szakmájuk és társadalmi feladataik ellátására.
A Selye János Egyetem Tanárképző Karán az alapképzésben 177, a mesterképzésben 103 hallgató, a magyar nyelv és irodalom szakon meghirdetett doktori iskolában pedig kilenc doktoranduszhallgató végzett az idei tanévben.

(A képek kattintással nagyíthatók!)
47376a47376c47376b

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleTanácsok kánikulában
Next articleAz MKP javaslatai a közutak burkolatfelújítása finaszírozására