HAZA BULVÁR Dévai Nagy Kamilla a Sztárportréban!

Dévai Nagy Kamilla a Sztárportréban!

4084
hirdetés

„Ahogy Tinódi Lantos Sebestyén idején, úgy ma is menni kell, és vinni a hírt a lelki dolgokról. Mi elsősorban lélek zenét művelünk, olyan dolgokról, amikről úgy gondoljuk, hogy a világ javítására alkalmasak.”

Életmű koncert: 

A Liszt-, Bartók- és Kazinczy-díjas előadóművész, Magyarország Érdemes Művésze március 8-án a Nemzeti Színházban Életmű koncertet ad. „52 évet töltöttem eddig a színpadon. Megpróbálom az életemet dalokban végigmondani. Terveim szerint erre a napra megjelenik a könyv is, aminek a címe: Akit az Isten meghagyott.”

Kamilla többször vívott élet-halál harcot:

„Volt olyan, amikor csak meghalni akartam. A gitárom adott életerőt. Hittem abban, hogy ha nagyon akarom, akkor van tovább. Mindig azon igyekeztem, hogy a legjobbat tudjam kihozni a helyzetből. Nagyon figyeltem arra, hogy ne legyen rossz gondolatom, de nem mindig sikerült.

Nagyon igyekszem pozitív lenni:

Volt olyan, amikor a kórházi ágyon fekve, a nagylábujjamat néztem (le voltam bénulva) és azt mondogattam: meg fog mozdulni… És megmozdult a lábujjam. Olyan fenomenális öröm volt ez, és akkora hittel telítődtem meg, ami nagyon nagy erőt adott. Ezután elkezdtem nézni a másik béna lábamat is, és azt mondtam, hogy akkor ez is meg fog mozdulni… Mindig megpróbáltam kihozni a legjobbat abból, ami történt.”

sztarportre.hu

 

https://youtu.be/Y1cSJHWl8o4

 

hirdetés
Previous articleSelye János Gimnázium a kerületi spanyol olimpián
Next articleSzlovákiai választások – Fico kormánypártja nyerhet, erősödött a közös magyar lista