HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Bárány János lett a Szabad Újság főszerkesztője, júliustól megújul a lap

Bárány János lett a Szabad Újság főszerkesztője, júliustól megújul a lap

830
hirdetés

Varga Péter tulajdonos, lapigazgató július 1-jei hatállyal Bárány Jánost nevezte ki a Szabad Újság főszerkesztőjévé; Neszméri Tünde a lap főszerkesztő-helyettese lesz.

Bárány János a lap átalakulása óta az eddigi kiadásvezető, vezető szerkesztő, riporter volt. Neszméri Tünde hírszerkesztőként, vezető szerkesztőként és régiós szerkesztőként dolgozott.
„Jó hírünk van” – kezdte Bárány János – „Július másodikától ismét szerdán jelenik meg a Szabad Újság, ráadásul harminckét oldalon, 60 centért. Péntekenként pedig a Szabad Újság, televízió-műsort is tartalmazó magazinja kerül a standokra, melyet akár szombaton délelőtt, a piacra menet, kényelmesen megvásárolhat az olvasó” – tette hozzá.
Az új főszerkesztő még frissebb lapot ígér. „Több új rovat indul. Sok olyan adatot közlünk majd hetente, melyeknek mi, magunk járunk utána. Öt jegyzet lesz: politológus, gazdasági szakértő, közéleti személyiségek, vendég jegyzetírók mondják el véleményüket; külpolitika rovat és folytatásos olvasmány indul” – sorolta Bárány János, hozzátéve, Rózsár Vince grafikai szerkesztő irányításával átváltoztatták a lap külsejét – közölte a szabadujsag.com.
„Július 2-án, szerdán nagyot néz majd, aki Szabad Újságot kér a standokon. Az elejétől a végéig megújul a lap” – büszkélkedett. A főszerkesztő és helyettese, Neszméri Tünde az olvasóknak a szerkesztésben való aktív részvételére számítanak, és remélik, sokan előfizetik az ismét szerdán jelentkező hetilapot.

Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleIdeiglenes szállásra került a tegnap utcára tett néni
Next articleTöbb helyszín, színesebb műsor – Itt a II. Martosi Szabadegyetem programja