HAZA SPORT A Léva kosárlabdacsapata szakította meg a Komárom hazai sikersorozatát

A Léva kosárlabdacsapata szakította meg a Komárom hazai sikersorozatát

3454
hirdetés

A hazai csapat szurkolói mindvégig kitartóan buzdították csapatunkat (még 11 pontos hátránynál is) ezzel is megmutatva, hogy az extraliga legjobb szurkolói.

Az első negyedet még csapatunk nyerte, igaz, hogy csak kínkeservesen. A játéktér urai a vendég Fields és Kemp voltak. Már a második negyedtől aztán kezdett egyértelművé válni, hogy ki a „nagyobb legény“ a pályán, hiszen mindjárt a negyed elején a Léva 8:0 –ás pontarányt tudott összehozni. A komáromi fiúknak szinte semmi nem jött össze. Sem Lowe, sem pedig Simpson és Bilík nem tudta hozni a tőlük megszokott kiváló formát. A vendégek ezt kihasználták és úgy a támadójátékban, mint a védelemben csapatunk fölé kerekedtek. A félidőben már Léva vezetett 34:31-re.

A második félidőben a Léva többnyire tartani tudta a vezetést. Az MBK a harmadik negyed 9. percében kicsit közelebb a Lévához, mikoris fel tudott jönni 3 pontra. A negyed végén még a vendég Kemp bevarázsolt egy hárompontost, ami ismét nem sokat segített a hazai csapat önbizalmán. Az utolsó negyedben a hazai fiúknak már nem maradt elég erejük, hogy meg tudják fordítani az eredményt, igaz a 2. percben csak 2 pontos volt a különbség, de a Léva ennél többet már nem engedett fiainknak és így nyerni tudott 83:76-ra. A vereség ellenére a hazai szurkolók tapssal kísérték az öltözőbe a hazai csapatot.

Pinke Noémi

dunataj.sk

hirdetés
Previous articleA 13. hazai győzelem
Next articleMiért jó a házasság?