HAZA SPORT A komáromiak legyőzték Igló csapatát is!

A komáromiak legyőzték Igló csapatát is!

496
hirdetés

Az Alpok–Adria-kupa után, ahol a hazai ördögök és az iglói vendégek is a legjobb négy közé küzdötték fel magukat, az említett két csapat a Niké SBL 23. fordulójában is megmérkőzött egymással. A mérkőzés elején a vendégeknek kedvezett a szerencse, de a komáromiak még a félidő előtt felzárkóztak és a szünetre már 43:42 volt az állás a hazaiak javára. A harmadik negyedben is kiegyensúlyozott volt a játék, a hazaiak továbbra is vezettek, igaz csak két ponttal, 67:65-re. Komárom csapata a mérkőzés végére 93:79-re gyűrte le ellenfelét, fontos győzelmet szerezve ezzel.

BC KOMÁRNO – SPIŠSKÍ RYTIERI 93:79 (19:23, 24:19, 24:23, 26:14)
Pontszerzők – Komárno: Marković 21, Gašić 19, Stuckey 18, Gatling 13, Djordjević 9, Danielič 6, Volárik 5, Dolník 2
Pontszerzők – SNV: Juríček 16, Granić 16, Fusek 12 (18 doskokov), Antoni 9, Lopez a McGlynn 7, Mrviš 6, Hlivák 5, Thomas 4
Komárom:
Miljan Marković:
Szerdán fontos győzelmet arattunk az Alpok–Adria-kupán. Remekül játszottunk, minden sikerült. Gratulálok Igló csapatának a teljesítményéhez, de mi jobbak voltunk.
Zlatko Jovanovič edző:
Igényes mérkőzés volt, az iglói csapat az egyik legjobb. Jelenleg a táblázat első helyén állnak, jó az összeállításuk, remek edzővel dolgoznak és megmutatták kvalitásaikat szerdán Pardubice csapata ellen is. A másik oldalon viszont a mi játékosaink is bizonyították, mit tudnak, hogy számolni kell velük. Nehéz volt rendezni a sorainkat a Šibenik elleni igényes mérkőzés után, de sikerült. A mérkőzés első felében még gyengébbek, lassúbbak voltunk, de ez a szerdai mérkőzés utáni fáradtság számlájára írható. Ezt követően azonban feltöltődtünk és a támadásaink is sikeresek voltak. Fontos győzelem ez számunkra, de az élet megy tovább, a munka folytatódik, kedden újabb mérkőzés vár ránk. Gratulálok a fiúknak, ugyanakkor az iglóiaknak is és köszönöm a szurkolóinknak, hogy ezúttal is remek légkört teremtettek.
Mikuláš Keszan (N.Zs.)
hirdetés
Previous articleA Selye János Gimnázium III.C osztályának tanulói a Body Worlds kiállításon, avagy betekintés az emberi testben lévő univerzum rejtelmeibe
Next articleNémetország Mantis légvédelmi rendszerrel látja el Szlovákiát