Kezdőlap HÍR-MIX A KFC vezetősége elhatárolódik az egyik képviselőjelölt kampányfotóitól és a politizálástól

A KFC vezetősége elhatárolódik az egyik képviselőjelölt kampányfotóitól és a politizálástól

1727
MEGOSZTÁS

Ma délelőtt a KFC vezetősége sajtótájékoztatót tartott a komáromi focipályán.

A sajtótájékoztatót a csapat vezetősége azért hívta össze, mivel az egyik képviselőjelölt szeptember 25-én, engedélyük nélkül készített kampányfotókat a csapat kiskorú játékosaival, melyeket közzé is tett a facebookon.

Uzola István a fiatalok edzője elmondta, hogy azért engedte meg a képviselőjelöltnek a fotózkodást, mivel ő úgy tájékoztatta, hogy arra engedélye van a KFC elnökségétől. Ezt a klub elnöke, Baráth György és az egyik elnökségi tag, Hajabács Gábor is cáfolta. Hajabács Gábor elmondta, hogy a szülők hívták fel a figyelmét a közösségi hálón megjelent fotókra. Ezután lépett kapcsolatba Messengeren a képviselőjelölttel, aki kérésére eltávolította a fényképeket. Újságírói kérdésre sem megerősíteni, sem pedig megcáfolni nem akarta, hogy a jelölt Héder Ágnes volt-e. (Viszont a szerkesztőségünk birtokába jutott fotók alapján ez egyértelműnek mondható.)

Az elnökség tagjai továbbá elmondták, hogy határozottan elzárkóznak a politizálástól és semmiképp sem hajlandóak bármiféle kampányba belekeveredni. Kérik a politikusokat, jelölteket, hogy ezt tartsák tiszteletben és a kampánytevékenységet folytassák a stadionon kívül.

 

dunataj.sk

 

hirdetés