HAZA RÉGIÓ A halászléfőző verseny eredményei

A halászléfőző verseny eredményei

800
hirdetés
A győztesek - felnőtt kategóriában
A győztesek – felnőtt kategóriában

2013. május 1-én került megrendezésre a hagyományos horgászversennyel egyidőben a Szlovák horgásszövetség Komárom városi szervezetének valamint a Komáromi Szabadidőközpont közös szervezésében a halászléfőző verseny. A helyszín a Holt-Vág mentén kialakított rekreációs terület volt. Több csapat is összemérte tudását Komárnóból, Karváról, Gútáról valamint a szomszédos Komáromból is. Így nemzetközivé alakulva vette kezdetét e verseny. Két kategóriában folytak a küzdelmek, a felnőttek, valamint a diákok között. Az eredmény elbírálására egy öttagú értéklő bizottság lett felállítva, melyben helyett kaptak nemcsak a horgásszövetség, hanem a város, valamint a Szabadidőközpont

A győztes diákok
A győztes diákok

munkatársai is. A bizottság elnöknője Bajkai Eszter volt a Szabadidőközpont képviseletében, mely bizottság az eredményt a bírálásra elkészített minta színe, íze, valamint állaga alpján bírálta el és pontokkal jutalmazta.
Sokféle halászlé került a zsűri asztalára, de ki lehet jelenteni, hogy a mustrálásra benyújtott minták finomak voltak. De sajnos nem lehet mindenki első, így a zsűrinek döntenie kellett. Hosszú és precíz ízlelgetés után megszülettek a végső eredmények:
diákok :
1. Komáromi Kereskedelmi és szolgáltatóipari középiskola (Károly Zsolt, Néveri Gergő)
2. Kempel Farkas Szakközépiskola Komárom (HUN) (Tinka Ernő, Farkas Mihály)
3. Karvai Mezőgazdasági középiskola (Bajkai Szabolcs, Csicsó Norbert)

felnőttek:
1. HABOS TEAM Komárno
2. KÉT Feri Komárno
3. FISH BOYS Komárno
Az egyes nyertesek érmet, oklevelet valamint ajándékutalványt vehettek át a szervezőktől. Minden győztesnek szívből gratulálunk, s reméljük jövőre is legalább ilyen létszámban találkozunk.

fotó és szöveg: Fuisz Attila

(dunataj.sk)

hirdetés
Previous articleMegegyezés körvonalazódik a Lévai járásban is
Next articleA horgászverseny eredményei