HAZA RÉGIÓ Dél-Komáromban átadták a malom új készáruraktárát

Dél-Komáromban átadták a malom új készáruraktárát

1109
hirdetés

3Október 25-én adták át a GoodMills  Magyarország Malomipari Zrt. komáromi üzemében az új készáruraktárt. Az eseményen jelen volt a cég elnök-vezérigazgatója, Poór Zoltán, az osztrák anyavállalat vezetője, valamint dr. Molnár Attila polgármester is.

Egy évvel ezelőtt kezdődtek a munkálatok a komáromi malomban, ahol egy háromlépcsős projektet valósított meg a GoodMills Zrt. Több új irodahelyiség, és a szociális blokk épült, valamint kialakításra került a csomagoló raktár és az új készáruraktár is. A beruházás összköltsége 500 millió forint volt, a cég önerőből állta a költségeket. A kivitelezést helyi cég a Farkas Péter vezette WF Kft. végezte.

Az 1800 négyzetméter alapterületű raktár mintegy 2000 raklap tárolására alkalmas, bár a malom vezetése bízik abban, hogy a húsvét és a karácsony kivételével nem halmoznak fel ekkora készleteket. A beruházástól elsősorban minőségi változást várnak, hiszen a dolgozók jobb és biztonságosabb körülmények között dolgozhatnak a jövőben.

Ahogy a város polgármestere, dr. Molnár Attila fogalmazott: a malom ékes példája annak, hogyan lehet a Komárom szívében egy ilyen céget üzemeltetni.

– Az üzleti érdek szempontjából nagy szükség volt erre az új raktárra, melynek kialakítása során ügyeltek arra, hogy illeszkedjen a városképbe, olyannyira, hogy kívülről nézve nem is tűnik raktárépületnek. Különösen fontosnak tartom, hogy a jelenleg 60 főt foglalkoztató GoodMills Magyarország Malomipari Zrt., mely városunk egyik legnagyobb adózója, kiemelt partnerként tekint Komáromra. Úgy vélem, ez a beruházás is egy újabb előrelépés a város és a társaság jövőbeli további együttműködésében – nyilatkozta a polgármester.

Az osztrák tulajdonú cég hosszútávra tervez városunkban, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy a több mint száz éves malomnak újabb 100 esztendőt kívánt a GoodMills elnök-vezérigazgatója.

komarom.hu

hirdetés
Previous articleTešedíkovo ismét Pered lett! – újra akciózott a KDSZ
Next articleTatán október 29-én vesznek végső búcsút a kukánál talált csecsemőtől