hirdetés:
rolo


mu

hirdetés

hirdetés WELL

hirdetés

  • Itt az ősz! : Az almatermés betegségei szüret idején A jó minőségű alma megtermelése és kiváló tulajdonságainak m...

hirdetés flp logo 180x150

Dunataj.sk is gold certified

Pocitadlo.sk

Rancsó Melinda újabb kitüntetése

Nevét elsősorban azok a cukorbetegséggel  küzdők ismerik, akik részt vettek előadásain, s tudják, bármikor fordulhatnak hozzá problémáikkal. Munkásságának elismeréseképp 2008-ban elnyerte az Év Nővére díjat is nevelési (edukátor) kategóriában.

rancso-m

A múlt év utolsó napjaiban kaptuk a hírt, miszerint a Szlovák Szakorvosok Szövetsége ezüst jelvénnyel ismerte el Rancsó Melinda, a komáromi kórház belgyógyászata intenzív osztálya nővérének a cukorbetegek felvilágosításával, segítésével kapcsolatos sokéves tevékenységét. – Én a munkámat hivatásnak tekintem, és ezért nemcsak a betegekkel foglalkozom, hanem évek óta bekapcsolódom az alapiskolai egészségnapok szervezésébe, ahol felvilágosító előadásokat tartok főleg a diabétesz és más civilizációs betegségek megelőzéséről. Több helyen publikálok is, mert nagyon fontosnak tartom, hogy minél több hiteles tájékoztatást kapjanak a betegek a cukorbetegségről és főleg a megelőzés lehetőségeiről – nyilatkozta. A diabétesz az egyik leggyakoribb civilizációs betegség, bárkinek a családjában előfordulhat, hiszen a népesség 5 százalékát érinti.

-vato-

DUNATÁJ HETILAP 1/2017

Hozzászólok

Ezeket a HTML tagokat használhatja

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>