HAZA BULVÁR Zséda: Latyakban is happy

Zséda: Latyakban is happy

835
hirdetés

t1_zseda__latyakban_is_happy_3496Zséda tudja, hogy legyél ugyanolyan boldog az év legszürkébb hónapjaiban is, mintha épp napsütéses tavasz lenne – és meg is osztja velünk titkait.

A napokban jelent meg Zséda harmadik kalendárium-kötete, a Válts szezont!, mely sokkal több egyszerű határidőnaplónál, amibe beleszerkesztettek pár képet az énekesnőről. Stílustanácsokkal, lakberendezési tippekkel, programajánlatokkal és kis, személyes gondolatokkal felvértezve léphetünk be az évszakok világába. Elsősorban erről beszélgettünk Zsédenyi Adriennel, akitől rövid riportunk alatt is jó adag túláradó optimizmust kaptunk – és amit ezúton is köszönünk neki! 😉

Természetesen, ha évszakokról beszélünk, vannak könnyű esetek, és vannak nehezebben megfogható időszakok – ezzel Zséda is szembesült a kötet szerkesztése közben: „Amikor elgondolkodtam az évszakokról, és elkezdtem anyagokat gyűjteni, akkor a tavasz volt, ami mind költészetben, mind színeivel, változatosságával a legtartalmasabb volt – illetve a tél, ami nem egyenlő a karácsonnyal! A telet fel kellett építenünk. Azt vettem észre, hogy karácsony után szürkeség van – és mégis, hogy tudjuk ebben a szürkeségben, latyakban és télben megtartani a boldogságszintünket, és beköltöztetni a lelkünkbe és az otthonunkba.”

„Én egy nyughatatlan természet vagyok, és mindig vannak olyan ötletek, olyan üzenetek, amiket nagyon szeretnék megfogalmazni azzal az eszközzel, amiben én nagyon hiszek, amire feltettem az egész életemet. Ez a dal, az, hogy történeteket mesélek el dalban, ami által olyan régiókba is eljut az üzenet, ahová az emberi szavak és tettek csak nehezen.” – magyarázta az énekesnő a Tabu Tv nézőinek. Zséda pozitív üzeneteit egyébként legközelebb december közepén vehetjük nagyobb mennyiségben magunkhoz, ugyanis a Művészetek Palotájában egy különleges akusztikus koncerttel zárja majd az évet, ahol az áthangszerelt dalok mellett Rakonczai Viktorral, Szirtes Edina Mókussal és Szakcsi Lakatos Bélával is találkozhatunk majd.

TABUTV.HU

hirdetés
Previous articleIdőszerű növényvédelmi teendők
Next articleKomáromi autótesztelő: Renault Captur 1.2 TCe: Az új kategória szépségdíjasa