HAZA BŰNÜGY Vádelőkészítés a komondoros Balogh ellen

Vádelőkészítés a komondoros Balogh ellen

993
hirdetés

Befejezte a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség a volt fideszes képviselő, Fülöpháza polgármestere ügyében – írja a Népszabadság.

A lapnak Nagy Andrea ügyészségi szóvivő azt mondta: az eljárás a vádelőkészítés szakaszába lépett, így még nem emeltek vádat a Fideszből kizárt politikus ellen, aki tavaly áprilisban megverte élettársát, akit kórházba kellett vinni. Balogh József korábban arra hivatkozott, hogy a család időközben elpusztult vak komondora okozta élettársa sérülését, utóbb azonban az ügyészség közölte: „szándékosságra is kiterjedő beismerő vallomást tett”.

A Központi Nyomozó Főügyészség tavaly azt követően kezdett el nyomozni, hogy a kórház jelezte a rendőrségnek, az akkor még fideszes Balogh élettársa feltehetőleg bántalmazásból származó súlyos sérülésekkel került hozzájuk ellátásra. Az ügyészség tavaly novemberben hallgatta ki a képviselőt, aki nagy vihart kavart villáminterjúnkban először azzal magyarázta a sértüléseket, hogy „Terike is iszogatott”.

Később megszületett az igazi Balogh József nevű blog, amely elég zavaros stílusban írt arról, hogy az igazi Balogh egy „hat gyermekes édesapa, akit gyermekei kilenc unokával ajándékoztak meg. Egy polgármester, aki szülőfalujáért ingyen fáradozik. Egy országgyűlési képviselő, akit már négy ízben tiszteltek meg bizalmukkal választókerületének polgárai. Egy konzervatív politikus, aki méltatlan módon a balliberális média kereszttűzébe került. Egy példakép, akit nem hagyunk besározni. Ő az igazi Balogh József.”


Fotók: baloghjozsef.fidesz.hu

Az igazi Balogh szerint az igazi Baloghnál „mindig a család az első”. A blogon felbukkant a komondor, amely azt ugatta, hogy hazudik a balliberális média.(Balogh József korábban lapunknak azt mondta, nem emlékszik arra, hogy megverte volna élettársát. Mint fogalmazott, lagziból jöttek haza, be volt rúgva, szerinte az is előfordulhatott, hogy élettársa átesett kutyájukon, és úgy szerezte sérülését – a szerk.)

Az igazi Balogh fejedelmi többesben értekezett arról, miért utasítják el „a Balogh Józsefet érő méltatlan és aljas lejárató kampányt!”, de arra is van példa, hogy egy mondaton belül vált egyes szám első személyről, harmadikba. „Az őt születése óta ismerő fülöpházi polgárok eddigi munkája alapján és személye ismeretében 2010-ben megtiszteltek bizalmukkal és polgármesterré választották”.

Az igazi Balogh azt állította, hogy saját gyermekei jelentették fel anyjukat, a parlamenti képviselő egykori feleségét, amiért rágalmazott egy televíziós műsorban, „valamint megpróbálta megzsarolni egyik közeli hozzátartozóját”. Az RTL Klubnak az asszony elmesélte, hogy verte többször volt férje. Zsírkeverő kanállal, tejes kannával, konyhakéssel és malacperzselővel támadt rá. A nő 25 évig tűrte a bántalmazást. Az elvált asszony már összegyűjtötte a zaklatásokról szóló dokumentumokat.

Korábban a tizenegyszeres All Style karate-, kétszeres kungfuvilágbajnok, négyszeres amatőr magyar bokszbajnok és légsúlyú öklöző-világbajnok Miló Viki a Hír24-nek azt mondta: az ökölvívást ennél ugyan nemesebb sportnak tartja, és inkább pszichológust javasolna a nőverő Balogh Józsefnek, de pedagógiai célzattal szívesen kihívja egy meccsre.

Hír24

hirdetés
Previous articleGazdag volt a programkínálat a 23. Komáromi napokon
Next articleÁllami támogatás az energiatakarékosságra