HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Titokzatos betegség támadta meg Fekete Lacit

Titokzatos betegség támadta meg Fekete Lacit

846
hirdetés

Az orvosok sem tudták, mi baja az erőembernek, akinek a szervezete végül legyőzte a rejtélyes kórt.

Fekete Laci fél kézzel emelgeti Nótár Maryt A Nagy Duettben, de láthattuk már mázsás súlyokkal is nem egy versenyen. Az erőember azonban egy ideig még a tejesüveget sem tudta felemelni, egy rejtélyes betegség miatt ugyanis elsorvadtak az izmok a karjában.

„Egyik napról a másikra legyengült a kezem. Azt vettem észre, hogy egyre nehezebben bírom felemelni azokat a súlyokat, amiket előtte könnyedén felkaptam. Másfél évig szenvedtem műtétek és gyógyszerek nélkül, mert nem tudták megállapítani, mi a bajom. Közben olyan szörnyen visszaesett a teljesítményem, hogy képtelen voltam megmozdítani azt a százkilós kőgolyót, amivel elméletileg az unokámnak rugdalok kapura. Tudat alatt viszont éreztem, hittem, hogy a szervezetem majd meggyógyítja önmagát. Így is történt!” – mesélte a Borsnak a csótányírtó hangú Fekete Laci.

Fotó: RedLemon

Amilyen rejtélyes volt az erőember betegsége, annyira furcsa volt a gyógyulása is. Fekete Laci ugyanis azt mondja, a szervezete maga gyógyította meg őt.

„Egyszer csak érezni kezdtem, hogy visszatér belém az erő, és elindult egy eszméletlenül lassú fejlődés, fokozatosan visszaépültek a sejtjeim. Szép fokozatosan edzettem, fél év után értem el a régi izomzatom hetven százalékát, 2013 végére sikerült visszanyerni a régi énemet, pár hete teljesen egészséges vagyok” – számolt be gyógyulásáról az erőember.

Bors/Hír24

hirdetés
Previous articleC-vitaminnal az agyvérzés ellen!
Next articleEgyre nő a kijevi zavargások áldozatainak száma, a tüntetők kitartanak