HAZA RÉGIÓ Stubendek László a Független Erők Csoportjával indul a megyei választásokon

Stubendek László a Független Erők Csoportjával indul a megyei választásokon

3671
hirdetés

Tegnap délelőtt Stubendek László, Komárom polgármestere a Klapka vígadóban tartott sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy beáll a Független Erők Csoportjába (FECSKE) és velük együtt veselkedik neki a megyei választásoknak.

Elmondása szerint döntésében szerepet játszott, hogy a függetlenségről alkotott elképzelése találkozott a FECSKE megyei képviselőjelöltjeinek gondolataival, valamint eddigi munkájukat is nagyra értékeli. Alig két hete tartott sajtótájékoztatójukon a FECSKE jelöltjei azzal indokolták indulásukat a megyei választásokon, hogy a lakosok nem érzik magukénak a megyét, a választott képviselőiket nem ismerik, nem tudnak a tevékenységükről. Arra a kérdésre, hogy nem tartják-e ellentmondásosnak, hogy most egy, a megyei önkormányzásban 2013 óta jelenlévő képviselővel indulnak, Forró Tibor úgy válaszolt, éppen a tapasztalata miatt választották maguk közé Stubendek Lászlót, mert úgy érzik, a javukat szolgálja majd. Stubendek hozzátette, annak ellenére, hogy Nyitra megye jól teljesített az elmúlt években, mindig van hová fejlődni. „Ez nemcsak egy-egy személyen vagy csoporton múlik, de az egész testület munkáján”. A megyei képviselőjelöltek hangsúlyozták, hogy a létrejött csoportosulás mindenképpen hasznos a két város, Komárom és Gúta számára.

Stubendek László újságírói kérdésre válaszolva még elmondta, hogy megkeresték az MKP részéről is, ám ezek a tárgyalások nem folytatódtak.  Elmondta továbbá, hogy azonosul a FECSKE többi tagjának azon állásfoglalásával, hogy előre nem fognak támogatni egyetlen elnökjelöltet sem, viszont a győztessel (az extrémisták kivételével) el tudják képzelni az együttműködést.

A sajtótájékoztató végén Varga Tamás az utolsó kérdésre válaszolva közölte, hogy a választásokig már nem tervezik a csapat további bővítését.

FELVIDEK.ma / dunataj.sk

hirdetés
Previous articlePüspöki áldásban részesült a felújított egyházi óvoda
Next articleOpel Crossland X 1.2 Turbo Ultimate: Német-francia frigyből