HAZA KULTÚRA Ők már biztosan fellépnek a Komáromi Napokon

Ők már biztosan fellépnek a Komáromi Napokon

1210
hirdetés

gájer-bálintAz április 26-a és május 3-a között megrendezésre kerülő 24. Komáromi Napokon a szokásoknak megfelelően lesznek sportversenyek, gyermekprogramok, kiállítások, visszatér az Erődnap és a Wake Up day. Vásárolgathatunk a kézműves vásárban, esténként pedig elkortyolgathatunk egy-két pohár bort a Borok utcájában. Dél-Komáromban többek közt lesz Mediawave, előadás a lovas színházban, Magyarock Dalszínház bemutató és motoros-találkozó. És persze lesz sok zene, koncert és buli, amelyeket végre nem szervez egymásra a két Komárom.

Az már egészen biztos, hogy a KLAPKA TÉREN fergeteges swing-partit fog lenyomni Gájer Bálint ahien táncos kedvűeknek (személy szerint nagyon várom), aki egyik dalával bejutott A Dal 2015 című televíziós műsor döntőjébe is. Valószínűleg Pély Barnát (a United frontembere) sem kell félteni attól, hogy ne tudna jó hangulatot teremteni, ő az fm groove együttes élén fog énekelni. Hien inkább a fiatalabbak körében ismert, koncertje érdekessége lesz, hogy popslágerek mellett autentikus magyar népdalokat is fog énekelni. Az Anima Sound System teljesen más stílus, más közönség: kétségkívül ők Magyarország egyik legismertebb elektronikus pop zenekara. A Puding pani Elvisovej (PPE) népszerű a szlovákok körében – itt az ideje, hogy a magyar közönség is megismerje őket. Kassai csapat, stílusuk hasonlít az Anima Sound System-ére, azonban bizonyos számaikban fellelhetők funky és a hip-hop elemek is. Kicsit viccesek, szórakoztatók, alternatívak.

A JÓKAI LIGET egyik sztárja az R-Go lesz: márpedig Szikorát lehet szeretni is meg nem is, de az biztos, hogy elképesztően jó bulit tud csapni. Jön az Ivan and the Parazol – fiatal srácok, pár éves zenekar, r-gode az „öreg motorosok” is imádni fogják, mert valójában klasszikus, 70-es évekbeli rockzenét játszanak, amelyet vegyítenek a kortárs trendekkel. A Bëlga együttesnél viccesebb, egyénibb formációt nem sűrűn ismerünk. Nemrégiben az egész világon felhívták magukra a figyelmet, hiszen „Szerelmes vagyok” című klasszikusuk 14 nyelven került fel a youtube-ra, köztük szlovákul is. A hiphop zene és stílus kedvelőinek játszik majd a Children of Distance. Na és jön Csipa és a Hooligans, Magyarország egyik legnépszerűbb pop-rock csapata is.

A fellépők listája még korántsem végleges! Kövessék a Komáromi Napok hivatalos facebook oldalát ( https://www.fb.com/KomNapok.KNdni ) és értesüljenek első kézből a programokról, melyeket fokozatosan hozunk nyilvánosságra!

dunatajonline / dunataj.sk

hirdetés
Previous articleÜnnepi műsor a város 750. születésnapján (+videó)
Next articleAudi A6 3.0 quattro S-Line: Érintésnyire a tökéletességtől