HAZA KULTÚRA Nyereményjátékot hirdetett meg a MartFeszt szervezőgárdája

Nyereményjátékot hirdetett meg a MartFeszt szervezőgárdája

878
hirdetés

Nagyon fontos egy fesztivál esetében, hogy tartsa a lépést a korral és a közönség igényeinek megfelelő legyen s kiszolgálja azokat. Ennek érdekében nem ritka, hogy a szervezők visszajelzéseket gyűjtenek a fesztiválozóktól.

Nincs ez másképp a MartFeszt vagy más néven a Martosi Szabadegyetem esetében sem. A résztvevők figyeltek már a fesztiválra való belépéskor is, ahol kikérték a látogatók véleményét a programkínálatot illetően. De utólag is fontos, hogy erre sor kerüljön, hogy immár valós tapasztalatok alapján nyilváníthassanak véleményt. Ezért egy könnyed kis kérdőívet állított össze a via novás szervezőgárda, hogy minél több beérkező adatra alapozva jövőre mégfergetegesebb bulit szervezzenek az év legjobb öt napjára.

Ám, hogy ne legyen ez a művelet sem tét nélküli, így nyereményjátékot is meghirdettek ennek kapcsán, melynek értelmében a kitöltők közt értékes ajándékokat sorsolnak majd ki. Nyerni lehet összesen 6 darab idei hivatalos martfesztes pólót, illetve 3 x 2 db. páros hetijegyet a jövő évi IV. Martosi Szabadegyetemre, melynek már a dátuma is ismert.

Az elektronikus kérdőívet egész augusztus folyamán egyszerűen ki lehet tölteni az alábbi linkre kattintva: http://kerdoiv.martfeszt.sk/index.php/539453

A megérdemelt nyereményeket pedig szeptember elsején sorsolják ki.

tsák, Felvidék.ma

hirdetés
Previous articleFelhívás városi támogatások lehívására
Next articleHamarosan kész a gát