HAZA RÉGIÓ Négy jármű előzésébe kezdett a reggeli alistáli balesetnél egy sofőr

Négy jármű előzésébe kezdett a reggeli alistáli balesetnél egy sofőr

1556
hirdetés

Egy 78 éves sofőr vesztette életét a kedden reggel Alistálnál történt balesetben. A vele utazó felesége, valamint a másik gépkocsit vezető nő, a baleset előidézője, súlyos sérüléseket szenvedett a két autó frontális ütközése során, kórházban ápolják őket. A helyszínelés miatt mindkét sávot lezárták – tájékoztatott a rendőrség a közösségi hálón.

Fotó: facebook, Polícia SR TK

„Az előzetes információk szerint a Ford Mondeót vezető 70 éves nő négy jármű előzésébe kezdett – a kocsisorban egy autóbusz is volt -, majd frontálisan ütközött a szemközti sávban egy Škoda Fabiával, amelyben egy dunaszerdahelyi járásbeli idősebb házaspár autózott. Az ütközést nem tudta elkerülni egy kamion sem, sofőrje nem sérült meg” – tette hozzá a rendőrség.
A baleset reggel fél hétkor történt.
A mentésben öt tűzoltó vett részt. „A baleset összes résztvevőjét hidraulikus feszítővágóval kellett kiszabadítani, majd elsősegélyben részesítették őket és átadták a kiérkező mentősöknek” – közölte a tűzoltószolgálat a közösségi hálón. A járműveken tűzmegelőzési óvintézkedéseket végeztek, és megakadályozták az elmozdulásukat.

TASR

fotó: facebook PZ SR TK

hirdetés