HAZA DUNATÁJ Mutasd meg, hogy mit tudsz!

Mutasd meg, hogy mit tudsz!

746
hirdetés

A Komáromi Regionális Művelődési Központ megrendezi az amatőr képzőművészek számára a Képzőművészeti Spektrum 2015 elnevezésű, többfordulós országos képzőművészeti verseny és seregszemle regionális fordulóját.

A képzőművészeti alkotások leadásának határideje 2015. január 9-ig tart, az eredményhirdetésre és a beérkezett alkotásokból rendezett kiállítás megnyitására február 6-án kerül sor a Duna Menti Múzeum Zichy-palotabeli kiállítótermében. A Képzőművészeti Spektrum a legrégebbi, amatőr képzőművészek számára rendezett verseny Szlovákiában, melyben az ifjúság (15 éves kortól) és a felnőtt korosztály vehet részt. A versenyfeltételek sem a képzőművészeti műfaj, sem pedig a téma tekintetében nem tartalmaznak megkötéseket. A verseny célja az amatőr képzőművészeti tevékenység fejlesztése, kiterjesztve annak minden műfajára, így a rajzra, grafikára, festészetre, plasztikára, kézműves alkotásokra, intermediális jellegű munkákra és egyebekre.

Bővebb tájékoztatás: http://www.ros-komarno.sk/products/vytvarne-spektrum-2015/Jana Mačicová, osveta.vff@gmail.com, 0907 218 172, 035 760 3783

DUNATÁJ HETILAP

hirdetés
Previous articleHózáporral és mínuszokkal érkezik az igazi tél
Next articleHyundai ix20 1.6 MPI/LPG Style: 1100 kilométeres akciórádiusz!