HAZA MOZI MOZI: Waterworld / Vízivilág folytatás

MOZI: Waterworld / Vízivilág folytatás

1031
hirdetés
Folytatódhat minden idők egyik legköltségesebb scifije, ami a várt hasznot soha nem termelte meg, de nem is volt veszteséges az évek folyamán.

Körülbelül 175 millió dollárból készült 1995-ben a Vízivilág (Waterworld) Kevin Reynolds és Kevin Costner rendezésében. A forgatókönyvért Peter Rader és David Twohy feleltek a WGA felügyelete alatt. Ekkora költségvetés még manapság is elég húzós, de persze a folytatás sokkal kevesebből fog készülni.

A folytatás pedig lehet, hogy sorozat lesz. A történet az eredeti nyomán indul el, de hogy majd merről azt nem lehet tudni pontosan. Annyi biztos, hogy az eredeti történetben a Föld felszínét egy hatalmas vízréteg borítja, ami a sarkok elolvadása miatt jött létre. Persze ezt ma már tudjuk, hogy lehetetlen, de mivel sci-fi a téma, ennyi csalás megengedett.

A filmben Kevin Costner egy olyan mutánst alakít, aki alkalmazkodott a vízi élethez, de amikor a tutajára felvesz egy kislányt, akkor kap egy térképet, ahol szárazföld van: Az ígéret földje. Közben a vízeket kalózok népesítik be és vízi városok. Az egyedüli rossz hír, hogy a Syfy csatorna az Universal Pictures-szel karöltve igyekszik megszerezni a film jogait, ami mint tudjuk nem biztos, hogy jó lesz. Készülhet sorozat, vagy film, vagy mindkettő. De hát a Syfy amire ráteszi a kezét érdekes sorsban részesül, ezt mindannyian tudjuk.

hirdetés