HAZA DUNATÁJ Miért lett feledékeny Komárom alpolgármestere?

Miért lett feledékeny Komárom alpolgármestere?

3649
hirdetés

A komáromi önkormányzat vidám és játékos kedvű képviselője, aki mellesleg a Ľudovít Jaroslav Šulek szlovák tannyelvű gimnázium igazgatója, múlt héten csütörtökön ismét alulmúlta önmagát. Mint emlékezetes, korábban az egyik ülésen a mellette ülő képviselőtársa helyett is megnyomta a szavazógombot, de meggondolatlan tettéért még csak bocsánatot sem kért. Ilyesmiért még a parlamenti képviselőnek is illik felállni a székéből. Ő nem tette, s továbbra is vidám hangulatú, ám azóta szertelen, feledékeny ember lett belőle. Elfeledkezett arról, hogy napjainkban a testületi üléseket bárki figyelemmel kísérheti a világháló segítségével. Nos, nem is olyan régen, amikor a komáromi lakosok számonkérték a képviselőktől, hogy a számukra félretett 10 ezer eurót mire költötték, eléggé vehemens felszólalásában azt találta mondani, hogy nincs arra joga senkinek, hogy számon kérje a pénz felhasználását.
Ez roppantul érdekes, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben a 10 ezer eurós„fejpénz” csak virtuális, a képviselőknak arra van joguk, hogy azt saját választási körzetük szépítésére, fejlesztésére fordítsák. Nincs mit titkolni, több képviselő az interneten is közzé tette a cél felhasználását. Múlt héten csütörtökön viszont Ondrej Gajdáč alpolgármester erősen amnéziás tüneteket produkált, amikor vehemensen tiltakozott az ellen, hogy valaha is tiltakozott volna arról, hogy mire is ajánlotta fel a támogatását, illetve mondta volna, hogy a cél megismerésére nincs joga a komáromi polgároknak.
Emlékezete felfrissítése érdekében szerkesztőségünk bármikor hajlandó az ominózus felszólalásának CD-s feljátszását a rendelkezésére bocsájtani.

 

DUNATÁJ HETILAP 10/2020

hirdetés
Previous articleKORONAVÍRUS: Komáromban is megtörténtek az óvintézkedések
Next articleOlaszország egész területén elrendelték a legmagasabb fokozatú óvintézkedéseket