HAZA HÍR-MIX Megújul a VMK fény- és hangtechnikája

Megújul a VMK fény- és hangtechnikája

1579
hirdetés
Illusztráció

Az következő hetekben több fejlesztés is vár a komáromi Városi Művelődési Központra. Új függöny kerül a színpadra, modern fény- és hangtechnika váltja az elavult darabokat. A sikeres pályázatnak köszönhetően a nyílászárókat is cserélik.

Az utolsó önkormányzati ülésen született döntés a VMK támogatásáról. A megítélt 17 100 eurós összegből 4 ezer euró a fénytechnika, effektek és ehhez kapcsolódó eszközök beszerzésére kerül. 6100 euróból új keverőpultot, mikroportokat, tér- és drót nélküli mikrofonokat vásárolnak. A fennmaradó 7 ezer euróból a színpadi függönyök cserélődnek a VMK-ban és a Tiszti Pavilon dísztermében egyaránt.

Szeptemberben indul a nyílászárók cseréje is a művelődési központban. A 120 ezer eurós pályázati pénzcsomaghoz az önkormányzat 6 ezer eurós önrészt tesz hozzá, amelynek köszönhetően nem csak kinézetében, de energetikai hatékonyságában is jelentősen javul az épület. A támogatásnak köszönhetően új bejáratot is kap a központ.

Az elmúlt két évben is folyamatosan történtek kisebb felújítások a VMK-ban. Felújították a sokáig elhanyagolt mellékhelyiségeket, de több biztonsági előírásokkal kapcsolatos munka megvalósult.

 

V.H.K.

hirdetés
Previous articleMeghosszabbították a hőségriadót
Next articleSzlovák koalíciós válság – Elemzők és a pozsonyi sajtó sem valószínűsítik a kormány szétesését