HAZA HÍR-MIX Lámpaoszlopnak ütközött egy embercsempész autója Komáromban

Lámpaoszlopnak ütközött egy embercsempész autója Komáromban

2795
hirdetés

Lámpaoszlopnak csapódott egy cseh rendszámú jármű a komáromi Piactéren. Az autót a magyar rendőrség üldözte. Az autó utasai elmenekültek, de a rendőrség hamarosan elfogta egyiküket, egy 22 éves azerbajdzsáni állampolgárt. A férfit átadták az érsekújvári idegenrendészetnek – tájékoztatott a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság.


A magyar rendőrök az Erzsébet híd magyar oldalán lévő rendőrökkel együttműködve intézkedtek, amikor információt kaptak egy gyanús cseh rendszámú Cadilac CTS típusú járműről. Az autó az M1-es autópályán haladt, és a rendőrök arra gyanakodtak, hogy illegális bevándorlókat szállít. A jármű elhaladt a járőrök mellett, és Szlovákia irányába tartott. A rendőrség üldözőbe vette. Komáromban a sofőr elvesztette uralmát a jármű fölött, egy lámpaoszlopnak ütközött, és az autóban ülők elmenekültek a helyszínről.
A rendőrség rövid időn belül megtalálta az egyik férfit, aki a piactér közelében bujkált. Az autóban ülő másik férfit még keresik. A Komáromi Járási Rendőrkapitányság nyomozója embercsempészet ügyében indított büntetőeljárást.

TASR

FOTÓ: dunataj.sk

hirdetés
Previous articleANS: Nem kérhetnek díjat a rendelők az egészségügyi ellátásért
Next articleTörök-szíriai földrengés – Törökországban háromezer fölé emelkedett a halálos áldozatok száma