HAZA SPORT Komáromi győzelem született a rájátszásban

Komáromi győzelem született a rájátszásban

533
hirdetés

BC KOMÁRNO – BKM LUČENEC 93:68 (25:21, 23:13, 24:15, 21:19)

Nézőszám: 550

Fotó: Scholtz K.

Komárom pontszerzői: Gašić és Gatlin, mindkettő 20, Djordjević és Danielič, mindkettő 13, Pipíška 9, Volárik 8, Dolník 2

Losonc pontszerzői: Armstrong 20, Sullivan 19, Kneževič 12, Goss 9, Rákai és Siládi, mindkettő 3, Láštic 2

A negyeddöntő első fordulójában ugyanaz a forgatókönyv ismétlődött, mint a tavalyi elődöntőben. A hazaiak rögtön a találkozó kezdetén mérsékelt előnyhöz jutottak, amit sikerült megőrizniük az első negyed végéig, melyet 25:21-re nyertek. A második játékrészben az „ördögök” fokozták a nyomást és a félidei szünetre 48:34-re vezettek. A komáromiak a harmadik negyedben is tartották az ütemet és valósággal „lehengerelték“ az ellenfelet. Az utolsó negyed volt a legkiegyensúlyozottabb, bár a mérkőzés sorsa ekkorra már eldőlt. Az utolsó percekben a kispadon ülő játékosok is szerephez jutottak és megérdemelten zengett a „Szép volt fiúk!” a sportcsarnokban a 93:68 arányú győzelem jutalmaként.

KOMÁROM

Martin Danielič
Ha 20 hármas találatod van, akkor nehéz veszíteni, de úgy gondolom, hogy ezt a mérkőzésünket a védelmünk nyerte, mert az ellenfélnek összesen alig valamivel több mint 60 pontot sikerült szereznie. A sorozatnak azonban nincs vége, megyünk Losoncra és igyekszünk megnyerni a következő mérkőzést is.

Zlatko Jovanovič edző
Ahogy Nešo mondta, ez csak 1:0, szerdán folytatjuk. Az első közel hét perc kivételével megmutattuk, hogy akarunk a play-off során játszani. Jó volt a védelmünk, hasonlóan jó volt a rotációnk, miközben a negyeddöntő feltételeihez képest sok hárompontos próbálkozásunk volt. Ez azonban csak az első mérkőzés, a losonci csapat még próbára tehet bennünket. Fel kell készülnünk a folytatásra, korai lenne ünnepelni, hiszen a továbbjutáshoz még egy győzelemre van szükségünk.

LOSONC

Taren Sullivan
Kezdettől fogva tudtuk, hogy kemény összecsapás vár ránk, de most már a következő mérkőzése kell készülnünk, melyre szerdán kerül sor.

Nenad Milošević edző
Gratulálok a komáromi csapatnak, az állás 1:0, viszontlátásra szerdán!

Mgr. Mikuláš Keszan, (N.Zs.)

hirdetés
Previous articleA rendőrség keresi a gázolót, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről!
Next articleRészegen vezetett a mentőautó sofőrje, két ember ült a mentőben