HAZA BŰNÜGY A rendőrség keresi a gázolót, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről!

A rendőrség keresi a gázolót, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről!

975
hirdetés

Április elsején nem sokkal reggel hét óra után a Bajcs községhez tartozó Haraszt puszta térségében az út mentén egy sérült kerékpárost találtak. A 36 éves nőt feltehetően egy ismeretlen gépjármű ütötte el, melynek vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A kerékpáros súlyos sérüléseket szenvedett, azóta megműtötték és mesterséges altatásban tartják.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a cserbenhagyó kilétének felderítésében, aki a feltételezések szerint a késő esti vagy éjszakai órákban haladt a Perbete és Bajcs közötti útszakaszon. Kérik mindazokat, akik ezzel kapcsolatban információkkal tudnak szolgálni, hogy hívják a 158-as telefonszámot, de bejelentést tehetnek a legközelebbi rendőrőrsön is, vagy a Nyitra megyei rendőrség Facebook-oldalán.

A rendőrség testi épség elleni bűncselekmény ügyében nyomoz. A baleset helyszínén több nyom is maradt, a gázoló hátrahagyta járművének visszapillantót tükrét, mely valószínűleg egy fehér színű Citroënhez vagy Peugeot Boxerhez tartozott.

Polícia SR, N.K  (N.Zs.)

hirdetés
Previous articleÍgy készül a közmédia Ferenc pápa látogatására
Next articleKomáromi győzelem született a rájátszásban