HAZA Egyéb Komáromban új járda szolgál a betegek kényelmes szállítására

Komáromban új járda szolgál a betegek kényelmes szállítására

977
hirdetés

A Komáromi Kórház dolgozói bizonyították, hogy a munkahelyük egyben a szívügyük is. Miután a kórház és a város vezetősége elhatározta, hogy új járdát létesít, mely segít a betegeknek az onkológiai osztály és a sürgősségi betegfelvételi részleg közötti szállításában, a kórház dolgozói a saját erejükből megvalósították azt. Nem egész két nap alatt új, minden szempontból megfelelő járdaszakasz alakult ki a betegek kényelmes átszállítására.  

Az AGEL-csoporthoz tartozó Komáromi Kórház onkológiai osztálya az utóbbi években óriási változásokon ment keresztül. A kórház vezetősége még az apróságnak tűnő dolgokra is ügyel, melyek fokozhatják a betegek kényelmét. Ennek megfelelelően ezúttal két nap alatt elkészült az onkológiai osztályt és a sürgőssségi betegfelvételi részleget összekötő járdaszakasz. „Az előkészítés egy napot vett igénybe, amikor megvettük az anyagot és munkához láttunk. Zsaluzás készült, apróbb bontási munkálatokra is szükség volt, majd a betonozás következett. Megvártuk, míg megköt, ma pedig már a betegek kényelmét szolgálja a járda. Más volt ez a munka, mint amit napirenden végzünk, de remek összefogással megoldottuk és így már együtt örülhetünk az eredménynek“ – mondta el a kórház igazgatója, Miroslav Jaška.

A kórházban nyár óta működik az új betegfelvételi részleg, s főleg a kerekesszékes betegek áthelyezését nagyban megkönnyíti és a kényelmüket szolgálja az új járda.

agel, (N.ZS.)

hirdetés
Previous article„Ferenczy Anna az alapítók közül utolsóként hagyta el színházi családját“
Next article299 oktatási-nevelési intézetben szünetelt a héten a tanítás