HAZA BŰNÜGY Komáromban egy autó utasainál drogot találtak

Komáromban egy autó utasainál drogot találtak

632
hirdetés

A komáromi rendőrség éjszakai járőréhez bejelentés érkezett, hogy egy komáromi üzemanyagtöltő állomáson egy fekete Opel Astra személygépkocsi utasainál drogot láttak.

A járőr a nevezett gépjárművet a komáromi Érsekújvári úton a város irányába haladva látta meg, fényjelzéssel megállásra szólította fel és igazoltatta, ellenőrizve a gépjárművezető iratait, jogosítványát, a kocsi papírjait. Mint kiderült, az Opelt egy 18 éves fiatalember vezette, akinek az alkoholtesztje negatív lett. Az autóban rajta kívül még egy 17, egy 19 és egy 21 éves utas volt. Az ellenőrzés során a rendőrök az egyik első ülés alatt egy injekciós fecskendőt és egy áttetsző csomagolású cigarettásdobozt találtak. A fiatalok azt állították, hogy nem tudják mi az, nem az övék. Közben feltűnően idegesen viselkedtek, többször összenéztek. Mivel fennállt a rendőrök gyanúja, hogy esetleg szökni próbálnak, riasztották a másik járőr tagjait is, akik hamarosan meg is érkeztek. Ezután az egyik utas elismerte, hogy az ülés alatt drog, marihuána és pervitin található. Majd átadott egy marihuánával teli cigarettásdobozt és egy injekciós fecskendőt, mely pervitint tartalmazott. Erre a társa a nadrágjából ugyancsak egy pervitinnel töltött fecskendőt húzott elő.

A kocsiból végül 32 adag pervitin és két tasak marihuána került elő. A fiatalokat őrizetbe vették. Az ügyben kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt eljárás indult.

forrás és fotó: Polícia SR NK facebook oldala

(N.Zs.)

hirdetés
Previous articleStubendek Istvánt és Hrubík Bélát a Magyar Kultúra Lovagjává ütötték Budapesten
Next articleA Selye gimi ökocsapatának sikere az országos üzleti és fenntarthatósági versenyen