HAZA RÉGIÓ KomApp – mobiltelefonos alkalmazással a két Komárom együttműködéséért

KomApp – mobiltelefonos alkalmazással a két Komárom együttműködéséért

1261
hirdetés

15826443_10208579822637855_6108153348913309006_n

A Villa Camarum Polgári Társulás egyik fő  célja az, hogy a két Komárom közti együttműködést szorosabbá és eredményesebbé tegye.

            Meggyőződésünk, hogy az összefogás, a két város közti „együtt gondolkodás” bővelkedik még tartalékokban. Fontosnak tartjuk, hogy a két város (ami értelmezésünk szerint egy egységes Komáromot tesz ki) kulturális életére, szabadidős programjaira felhívjuk az ittélők figyelmét. Úgy gondoljuk, saját eszközeinkkel kell hozzájárulnunk az információáramlás hatékonyabbá tételéhez – ezzel elősegítve azt, hogy a „két Komárom” közti mozgás élénkebbé váljon.

            Civil pályánk során azt tapasztaljuk, hogy az információ gyakran elakad, nem éri el a célközönségét. Ezért a lehető legkézenfekvőbb módon szeretnénk közös virtuális felületre gyűjteni a rendezvények beharangozóit. Egy mobiltelefonos/táblagépes alkalmazás segítségül hívásával, önkénteseink bevonásával, ingyenesen és naprakészen nyújtunk ezentúl tájékoztatást Észak- és Dél-Komárom kulturális és szabadidős rendezvényeiről.

            A rendezvényekről természetesen előzetesen szeretnénk tájékoztatni azokat, akik élnek a lehetőséggel és letöltik a KomApp-ot.

            Észak- és Dél-Komáromban számos rendezvényre (fesztiválra, koncertre, kiállításra, szabadidős programra, fórumra és előadásra) lehetünk büszkék. A gördülékenyebb információáramlás érdekében hoztuk létre a KomApp nevű mobiltelefonos alkalmazást, mely elérhetővé vált az iOS- és az Android-rendszer internetes áruházában. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, fenntartásáért és a tartalomfejlesztésért az észak-komáromi székhelyű Villa Camarum Polgári Társulás felel.

            A KomApp fejlesztői nem adnak teret politikai színezetű tartalmaknak és fizetett hirdetéseknek.

            A folyamatosan frissülő applikációnak köszönhetően a saját okos eszközeinkre futnak be az értesítések a két Komárom kulturális és szabadidős rendezvényeiről. Így kedvére csemegézhet mindenki a kínálkozó programok között. Az információ „házhoz jön”.

            Az alkalmazás fejlesztői magyarul és szlovákul nyújtanak majd tájékoztatást – az ajánlók az alapinformációkat tartalmazzák majd.

            Célunk, hogy a rendezvényszervezőket is érdekeltté tegyük az együttműködésben. A tartalomfejlesztők fenntartják a jogot arra, hogy a beérkezett beharangozókat szerkesszék az applikáció műszaki és tartalmi paramétereinek megfelelően. A rendezvényekről a villa.camarum@gmail.com  e-mail-címen, vagy a +421 905 498 911-es mobilszámon várjuk az értesítést!

            Ezúton köszönjük a szakmai segítséget Lehocký Milannak, Keszegfalva polgármesterének és Drahoslav Ruščák informatikai fejlesztőnek! A KomApp alkalmazás kezelőfelületét (Impoinfo szolgáltatás) az Adsupra Kft. fejlesztette ki. Az ImpoInfo (www.impoinfo.com) fiatal szlovák start-up vállalkozás, amelyet 2016-ban alapítottak Kassán. Az általuk létrehozott alkalmazásokat több, mint 30 szlovák és cseh település önkormányzata használja a lakosok tájékoztatására.

hirdetés
Previous articleHonda Civic 1.8 i-VTEC Elegance: Búcsú a 9. nemzedéktől – és a szívómotortól
Next articleBeregszászi vendégjáték a Komáromi Jókai Színházban