HAZA RÉGIÓ Ifjú életmentők versenye

Ifjú életmentők versenye

897
hirdetés

5176df16d2d7726506ee25d6b6fa2234Az ifjú életmentők nemzetközi versenyét immár hagyományosan a Komáromi Napok rendezvénysorozata keretében a Holt-Vág melletti területen rendezték meg 2015. április 23-án. A szervezők és résztvevők a vendégek sorában számos magas rangú járási és megyei tisztségviselőt köszönthettek a Duna mindkét oldaláról. A városi fordulót az Eötvös Utcai Alapiskola csapata nyerte meg 574 ponttal, ami feljogosítja őket arra, hogy képviseljék iskolájukat és városunkat a verseny kassai országos döntőjében. A második helyen 571 ponttal a Határőr Utcai Alapiskola diákjai végeztek az 514 pontpot begyűjtő Munka Utcai Alapiskola gárdája előtt. Negyedik a Komenský Alapiskola lett 508 egységgel, amelyet a Rozmaring Utcai Alapiskola válogatottja követett 477 pont megszerzésével.
A járási fordulóban, amely a városi versengéssel együtt zajlott le, a következő sorrend alakult ki:
1. hely –  Eötvös Utcai Alapiskola, Komárom
2. hely –  Szentpéteri Alapiskola
3. hely – Határőr Utcai Alapiskola, Komárom

A versenyzők részére a szervezők kísérőprogramot is biztosítottak. Tevékenységüket bemutatták a hivatásos katonák, rendőrök, tüzoltók és kommandósok. A versenyt és a bemutatókat megcsodálták a közeli óvodák növendékei és számos helyi lakos és turista. A szervezők köszönetet mondanak a versenyt támogató és a díjakat biztosító segítőknek:
Com – therm Rt., Slnce P.T., Beke Gyula, Heineken Szlovákia, Drink bár, F & K pekség, az észak-komáromi Tesco áruház, Plus gyógyszertár

A verseny fotógalériáját ITT tekinthetik meg.

-krá-, -dr-

fotók: -dr-, -ml-

hirdetés
Previous articleVégleges a Gombaszögi Nyári Tábor zenei programja
Next articleEgy jobb Komáromért – Knirs Imrével beszélgettünk