HAZA RÉGIÓ Gimibál a Selye János Gimnáziumban

Gimibál a Selye János Gimnáziumban

871
hirdetés

Nagy örömünkre szolgált, hogy több, mint két év kényszerpihenő után idén ismét megrendezésre kerülhetett a gimibál. Ez az akció talán a legfelkapottabb a diákok körében és a diákönkormányzat felelőssége, hogy felejthetetlenné tegye, ezért szerettük volna a maximumot kihozni belőle.

Már egy előzetes felmérésnek köszönhetően megtudhattuk, hogy az előző évekhez képest nagyobb az érdeklődés a bál iránt, ezért időnket, kreativitásunkat és energiánkat nem kímélve igyekeztük a lehető legjobb bált összehozni.

A mulatság május 5-én, egy csütörtöki napon került megrendezésre az iskola aula termében. A bál témája az Oscar-gála volt, amit a diákok nagy örömmel fogadtak és kihasználva a lehetőséget öltötték magukra elegánsabb ruhájukat, nem félve megmutatni stílusérzékük. Az iskolát is kidíszítettük annak érdekében, hogy a helyszín is átadja az Oscar-gála érzését. A fergeteges hangulatért DJ Szemi felelt, aki egész este a legnagyobb slágereket és a gimisek kedvenc számait játszotta állhatatosan. Az este meglepetéseiskolánk újdonsült zenekara, a Pusztaszer fellépése volt, amit hatalmas taps és ováció fogadott. A megpihenni vágyókat az ideiglenesen kialakított büfé várta rágcsálnivalókkal és üdítővel, valamint létrehoztunk egy ,,nyugiszoba“néven futó helyiséget, ahol nyugodtan lehetett beszélgetni és falatozni egy-egy szám között.

A visszajelzések szerint nagyon jól alakult a diákönkormányzat ezen rendezvénye és sikerült eleget tenni a diákok igényeinek és elvárásainak. A bulin közel 320 diák vett részt, magasan meghaladva az előző bálokon számolt tanulók létszámát, ezzel is mutatva mennyire szüksége van a diákságnak egy kis közös szórakozásra ennyi elszalasztott alkalom után. Minden erőnkkel azon vagyunk a DÖK csapatával, hogy újra fellendítsük a diákéletet az iskola falai közt is és visszahozzuk, valamint megmutassuk milyen is igazából gimisnek lenni.

Szántó Anna, DÖK elnök

hirdetés
Previous articleGKI: a lakosság a kimutatott infláció dupláját érzékeli
Next articleVERETLEN HÉTVÉGÉT PRODUKÁLTAK A KFC CSAPATAI!