HAZA RÉGIÓ Felvidéki alkalmazottakat toboroz Dél-Komáromba az INZI Controls vállalat

Felvidéki alkalmazottakat toboroz Dél-Komáromba az INZI Controls vállalat

1504
hirdetés

A dél-komáromi ipari parkban működő INZI Controls, dél-koreai tulajdonú autóipari vállalat július 28-án, pénteken 9-től 12 óráig az észak-komáromi Munka-, Szociális és Családügyi Hivatal Megye utca 15. szám alatti épületében tart állásinterjúkat a Komáromi járásban élő érdeklődők számára. Az akkumulátorgyártó üzemébe négyféle munkakörbe keresi jövendő munkatársait, akiknek az ingázását ingyenes céges buszjáratokkal biztosítja.

A dél-komáromi akkumulátorgyártó üzem látképe

„Cégünk innovatív technológiával, elektromos autó-akkumulátorok összeszerelését végzi. Zöldmezős beruházásunk tiszta teres, veszélyes anyagoktól mentes környezetű munkahely mindazoknak, akik egy dinamikusan fejlődő, fiatalos cégnél kívánnak elhelyezkedni és stabil hátterű, hosszútávban gondolkozó cégnél kamatoztatni tudásukat“ – olvasható az INZI Controls Hungary Kft. facebookos oldalán.

A vállalat ez alkalommal termelési operátor, targoncavezető, minőségügyi technikus és karbantartó technikus munkakörökbe keresi azokat a megfelelő jelentkezőket, akik hajlandóak a 12 órás műszakokban történő munkavégzésre oly´ módon, hogy az egyik héten 5 munka- és 2 szabadnapjuk, míg a másikon 2 munka- és 5 szabadnapjuk lenne.

A dolgozóik munkahelyre történő és hazaszállítását ingyenes buszjáratokkal biztosítják Észak-Komáromon kívül a Komáromi járás következő településeiről: Bátorkesziről, Búcsról, Csallóközaranyosról, Dunamocsról, Madarról, Marcelházáról, Szentpéterről és Tanyról.

Pénteken négyféle munkakör közül választhatnak az érdeklődők

„A munkáltató képviselői pénteken 9-12 óra között majd minden érdeklődővel egyenként elbeszélgetnek, akiknek a személyigazolványukat és a magyar nyelvű önéletrajzukat kell magukkal hozniuk a munkahivatalunk földszinti üléstermébe. Az épülő bérlakások mellett található épületünkbe a Štefánik térről nyíló udvaron át lehet bejutni. A jelentkezőket a várható bérezésükről majd egyénileg tájékoztatják, figyelembe véve az eddigi szakmai tapasztalatukat és egyéb fontos tényezőket“ – mondta el a Ma7-nek Janík Ida, a munkahivatal EURES-tanácsadója.

Hozzátette: e vállalat hasonló észak-komáromi munkaerőtoborzást már két alkalommal tartott, valamint a régióbeli állásbörzén is jelen voltak a képviselői.

Tudomásunk szerint új gyártócsarnokot építenek, ahol bővíteni szeretnék a gyártási kapacitásukat, ezért további alkalmazottakra lesz szükségük“
– árulta el.

Az Inzi Controls Hungary Kft-t 2018 őszén jegyezték be, s 14,8 milliárd forintból (hozzávetőleg 46,5 millió euróból) építette fel e dél-komáromi üzemét. Mivel ezzel első körben 122 új munkahelyet teremtett Dél-Komáromban, ezért a magyar kormány 1,63 milliárd forintos támogatásában részesült. A túlparti termelés 2019 elején indult be, s örvendetes, hogy több felvidéki jelentkezőnek is megélhetést biztosít.

Nagy-Miskó Ildikó, ma7.sk

Fotók: Inzi Controls Hungary Kft.
hirdetés
Previous articleINESS: Nem magasabb minimálbérért, alacsonyabb járulékokért kellene harcolni
Next articleAz Aliancia-Szövetség módosítaná a kisebbségi jogokat és a területi beosztást