HAZA BELFÖLD Ellopták Bajnai Gordonék autóját Pozsonyban

Ellopták Bajnai Gordonék autóját Pozsonyban

1129
hirdetés

Ellopták Bajnai Gordon és az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért Szövetség Szlovákiában tartózkodó küldöttségének személygépkocsiját a Most-Híd szlovák-magyar vegyes párt székháza elől péntek délután.

    A magyar rendszámú Skoda Superb típusú fekete kombit dél és délután két óra között vitték el a Most-Híd székháza előtt lévő őrizetlen parkolóból, amikor Bajnai Gordon vendéglátóival tárgyalt, és küldöttségének többi tagja is az épületben volt.
    Azt, hogy az autó már nincs a parkolóban, a küldöttség sofőrje fedezte fel.
    „Azonnal felhívtuk az illetékes szolgálatot, hogy nem ők vitték-e el az autót, de a válaszuk negatív volt. Ezek után kihívtuk a rendőrséget, amely felvette a jegyzőkönyvet, és elrendelte a gépkocsi körözését” – mondta el az MTI-nek Kovács Nikolett, a Most-Híd sajtószóvivője.
    „Az eltulajdonított személygépkocsi és a benne lévő tárgyak után a rendőrség intenzíven nyomoz. Az ügy kapcsán további információkat csak a későbbiekben tudunk közölni” – tájékoztatta az MTI-t Petra Hrásková, a pozsonyi megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
    Az eltulajdonított autóban néhány személyes tárgy és laptop is volt, ám az őket ért kellemetlenségen kívül az eset nem befolyásolta Bajnai Gordon és a küldöttség további programját – tájékoztatta az MTI-t Solymos László, a Most-Híd parlamenti frakciójának elnöke, akivel a bűncselekmény elkövetésének idején Bajnai Gordon a párt székházában tárgyalt.
    Hozzátette: a magyar politikust és társait sikerült eljuttatniuk látogatásuk következő helyszínére, Dunaszerdahelyre, ahol Bajnai Gordon egy helyi fórumon tart előadást.
    Bajnai Gordon pénteki szlovákiai látogatása során a határ menti területeken megvalósítható gazdasági együttműködés lehetőségeiről és a nemzetpolitika jelenlegi, illetve jövőbeli alapelveiről egyeztetett a Most-Híd képviselőivel Pozsonyban.

MTI

hirdetés
Previous articleÁtvállalja tagjaitól a közúti bírságokat egy polgári társulás
Next articleTinihorror az MTV-n, jön a Sikoly tévés változata