HAZA BELFÖLD Bombariadó volt I. Matovič házában, az esetet a rendőrség vizsgálja

Bombariadó volt I. Matovič házában, az esetet a rendőrség vizsgálja

1122
hirdetés

énteken bombariadó volt Igor Matovič OĽANO-elnök házában. Az esetet a rendőrség vizsgálja. Ezt Peter Dojčan, a mozgalom médiacsapatának tagja erősítette meg a TASR-nek. Az esetre a Plus 7 dní hetilap hívta fel a figyelmet.


„Megerősíthetjük ezt az információt. Az ügyet a rendőrség vizsgálja, és megtette a szükséges lépéseket. A fenyegetőzést bárki családjának és házának a megtámadásával, rendkívül visszataszító és gyáva tettnek tartjuk. Igor Matovič azonban nem hagyja megát megrémíteni” – közölte a TASR-rel Dojčan.
Az OĽANO frakciójából távozó ún. polgári-demokratikus platform képviselői elítélték a köztisztviselők megfélemlítését. Matovič házán kívül Daniel Lipšic speciális ügyész lakhelyén is bombariadó volt.
„A platform elutasítja a szélsőséges és erőszakos bűncselekményeket, bárkiről is legyen szó. Különösen pedig, ha ezek a hatalom képviselői és családjaik ellen irányulnak” – állapították meg az állásfoglalásukban. A megfelelő állami szerveket arra kérik, hogy mielőbb találják meg és büntessék meg a tetteseket.

TASR

fotó: facebook

hirdetés
Previous articleSzlovákiában évente 35 ezer daganatos megbetegedést diagnosztizálnak
Next articleGyilkossági kísérlet a komáromi vasútállomáson