HAZA HÍR-MIX Az MKP megyei képviselő jelöltjei a Komáromi járásban

Az MKP megyei képviselő jelöltjei a Komáromi járásban

1003
hirdetés

336577_306039032766741_684229101_oA Magyar Közösség Pártja komáromi járásbeli alapszervezetei közgyűlést tartottak a csicsói kultúrházban. A megjelentek értékelték az eltelt néhány hónap munkáját és felvázolták az elkövetkezendő időszak teendőit. A küldöttek döntöttek arról, hogy a Magyar Közösség Pártja önálló listával méretteti meg magát az őszi megyei választásokon. A magyar párt megyei képviselő jelöltjei a Komáromi járásban: Becse Norbert (Naszvad), Földes Csaba (Csicsó), Gyarmati Tihamér (Szentpéter), Horváth Árpád (Gúta), Petheő Attila (Komárom), Stubendek László (Komárom), Szabó Olga (Path), Szalay Rozália (Kolozsnéma). A konferencia megyei elnökjelöltnek Petheő Attilát javasolja a párt Kerületi Tanácsa döntéshozóinak.

Az MKP a Komáromi járásban május hónapban tárgyalóasztalhoz hívja a járás összes olyan civil szervezetét, közéleti szereplőjét, aki a régióért és a magyar közösségért kíván tenni, hogy közös stratégia kidolgozásába kezdjünk.

Az MKP a régióban csak olyan programmal kíván a választásokon a polgárok elé állni, ami közösségi konszenzussal születik. Olyan stratégiának kívánunk a megvalósítói és képviselői lenni járásunkban, ami a családok számára biztonságot, a fiatalok számára jövőképet, a nemzetrész számára boldogulást jelent.

Az alábbi címen várjuk a civil szervezetek jelentkezését, hogy májusban munkához láthassunk és június 16-án délelőtt Izsán programot alkothassunk: komarom@mkp.sk

Petheő Attila

hirdetés
Previous articleTerroristák támadják meg a gútai magániskolát!
Next articleA komáromi Selye gimisek sikere a szekszárdi versenyeken