HAZA RÉGIÓ A kórház dolgozói játékokat ajándékoztak a Komáromi Gyermek- és Családközpontnak

A kórház dolgozói játékokat ajándékoztak a Komáromi Gyermek- és Családközpontnak

432
hirdetés

Az egészségkárosodással élő gyermekek sorsa iránt nem közömbösek az AGEL-csoport Komáromi Kórházának dolgozói sem. Ezt bizonyítja, hogy az AGEL Alapítvány égisze alatt márciusban bekapcsolódtak a tavaszi jótékonysági gyűjtésbe, melynek eredményeként a segítőkész emberek jóvoltából rengeteg játék gyűlt össze. Az adományokkal az anyagi szükséghelyzetben lévő családok gyermekeit örvendeztették meg.

A tavaszi jótékonysági gyűjtés kedvezményezettje a Komáromi Gyermek- és Családközpont egészségkárosodott gyermekeinek három speciális csoportja volt. A gyerekek koruk és az egészségkárosodásuk mértéke szerint vannak csoportokra osztva. De nem maradtak ki a jótékonysági akcióból a központ 22 dolgozójánál, mint hivatásos nevelőszülőknél családi környezetben élő gyerekek sem.

A kórház dolgozói játékokat, sportkellékeket, labdákat, tollaslabdákat adományoztak, de természetesen nem feledkeztek meg a plüssjátékokról, kirakósjátékokról, különböző társasjátékokról és babákról sem. A választékot gazdagítják az ismeretterjesztő könyvek, tanszerek, hátizsákok is.

„Nagy örömmel tölt el, hogy dolgozóink nem feledkeztek meg a legkisebbekről és jólelkűségüknek köszönhetően annyi játék gyűlt össze, amivel megörvendeztettük a Komáromi Gyermek- és Családközpont összes gyermekét“ – jegyezte meg Mgr. Miroslav Jaška igazgató.

„Az AGEL Alapítvány nevében nagy örömmel fogadtam, hogy a Komáromi Gyermek- és Családközpont segítségére siettünk. A Komáromi Kórház dolgozóinak köszönhetően részünk lehetett a gyerekek őszinte örömében, boldog mosolyában. Szívből köszönöm mindenkinek, hogy segítettek“ – mondott köszönetet az alapítvány nevében Mgr. Cserge Márta.

Agel, (N.Zs.)

hirdetés
Previous articleHúsvét hétfőn 74 ember szorult orvosi ellátásra alkoholmérgezés miatt
Next articleA magyar költészet napját ünnepli műsoraival a közmédia