HAZA SPORT A komáromi kosarasok első hazai veresége

A komáromi kosarasok első hazai veresége

1221
hirdetés

IMG_2925A pozsonyi Inter pályáján szerdán elszenvedett vereségből gyorsan fel kellett állnia a csapatnak, hiszen szombaton a tabló élén tanyázó Svit együttesével kellett összecsapnia.

Az első negyed kiegyenlíett játékot hozott és csak a másodikban sikerült a hazai csapatnak komolyabb előnyre (33:24) szert tenni. A komáromi csapatból Kenny Hall (aki addig Myles-el a csapat húzóembere volt) összeszedett három személyi hibát, így kellett cserélni. Ezután a vendégek edzője időt kért, ami után a Svit bekapcsolta a motorokat és a félidő végén már vezetett 44:48 arányban.

A szünet után a hazai csapat gyorsan kiegyenlített, de a vendégek nem hagyták magukat. Megmutatták erejüket és az ötödik percben már tíz ponttal is vezettek (50:60). A komáromi csapatnak a legtöbb gondot Channels (21 pont) és Mička (18 pont) okozták, akik nagyon pontosan dobáltak, leginkább 3 pontos kosarakat. A lemaradást a hazai csapat csak a meccs végén tudta lefaragni, de fordítani már nem volt ereje, így is sajnos maradt két pont a vendégek javára (83:85).

további fotók itt

Pinke Noémi

dunataj.sk

megj.: 20/10/2013  17:37

hirdetés
Previous articleJezsuiták Komáromban
Next articleNagy utazás: Dés László születésnapi koncertje a sportcsarnokban