HAZA BULVÁR Pornóból a bárpultba – stand-uposok civilben

Pornóból a bárpultba – stand-uposok civilben

1043
hirdetés
Hajdú Balázs
Hajdú Balázs

Pornófilm, könyvelőiroda, tárgyalóterem, Tőzsdepalota – a Comedy Central bemutatja humoristái civilben változatos foglalkozásokat űznek, és bárhol felbukkanhatnak. Higgyen a szemének, ha a bárpultban Hajdú Balázs szolgálja ki, ám ha viccet kér tőle, lehet, hogy vicét kap helyette. Vasárnap 19:30-kor indul a nagysikerű Comedy Central bemutatja nyolcadik évada!

A magyar humorcsatorna saját gyártású produkcióinak fellépőivel bárhol összefuthatunk az utcán, vagy akár a

Litkai Gergely
Litkai Gergely

tárgyalóteremben, hiszen Litkai Gergely civilben ügyvédként praktizált. „Egyszer egy rajongóval pereskedtem, aki megkérdezte, hogy művész úrnak vagy ügyvéd úrnak szólítson? Hozzátette: nagyon tetszett neki a múltkori kabaré, és inkább egyezzünk meg peren kívül…” – mesélte a stand-uposok mentora és nagy fehér főnöke, aki orosz tévécsatornánál is dolgozott, illetve rövid ideig még fekete mosogatóként is, Németországban.

A humorcsatorna kölyökképű fellépőjéről, Zsók Leventéről senki nem mondaná meg, hogy civilben egy erdélyi művelődési ház jól fésült igazgatója, aki gyakran szervez falunapokat. „A rendezvényszervezés csínját-bínját a

Zsók Levente
Zsók Levente

beszédes nevű csíkszeredai Ecstasy Klubban szívtam magamba, ahol egy „forradalmi ötlettel” – ingyen itallal – azonnal felpezsdítettem a helyet. A csúcsról aztán egyenesen lefelé, egy fénymásolóba vezetett az utam” – árulta el az ifjú poéngyáros.

A lassúbeszédű Hajdú Balázs is megjárta már az álláspiac Mariana-árkait. Dolgozott licence adminisztrátorként (jelentsen ez bármit is), kereskedett a tőzsdén, és három hónapot úgy húzott le egy kínai könyvelőirodánál, hogy diplomája ugyan van, de fogalma nincs a számvitelről. Civil pályáját kétségkívül pornófilmes statisztaszerepe koronázta meg. Jelenleg egy fővárosi szórakozóhelyen szolgálja ki a bulizókat, akik néha poént is kérnek a koktél mellé. „Előfordult már, hogy a hangzavar miatt, vicc helyett úgy értettem vicét kérnek, de lehet, hogy így mindenki jobban járt. Ugyanis civilben nem tudok viccet mesélni” – mondta el a szentesi humormaffia oszlopos tagja.

Ha még több titokra kíváncsi a a poéngyárosok civil életéről, kövesse a Comedy Central bemutatja hamarosan induló, nyolcadik évadát. Vasárnap duplarésszel kezdünk!

redlemon.hu

(dunataj.sk)

hirdetés
Previous articleI. világháborús konferencia az erődben
Next articleZivatarok – Száz kilométer feletti széllel érkezett az eső, pénteken folytatás várható