HAZA BELFÖLD 15 éves az MKP, ünnepi kongresszus és az ExperiDance Dunaszerdahelyen

15 éves az MKP, ünnepi kongresszus és az ExperiDance Dunaszerdahelyen

1140
hirdetés

Dunaszerdahelyen, szeptember 14-én rendkívüli, ünnepi kongresszust tart a Magyar Közösség Pártja a pártegyesítés 15. évfordulója alkalmából. Az MKP a világhírű ExperiDance felléptetésével és nyereményjátékkal is megköszöni a közösség bizalmát.

Az ünnepi kongresszusra mintegy 500 résztvevővel kerül sor, számos ismert közéleti személyiség meghívásával.
Az évforduló alkalmából a Magyar Közösség Pártja a világhírű ExperiDance felléptetésével köszöni meg a polgárok bizalmát. Az együttes 20 órától lép fel a dunaszerdahelyi szabadidőparkban, az Ezeregyév történelmi táncjátékot mutatják be, Román Sándor koreográfiájával. A nézők között értékes díjakat sorsolnak ki. A belépés ingyenes, ünnepi köszöntőt mond Berényi József, az MKP elnöke.

17 órától közösségi programokkal várjuk Önöket.!

Nyereményjáték: Az Experi Dance fellépésének idején a szórólapokon található szelvény kitöltésével, majd azoknak a gyűjtőládákba való dobásával a játék résztvevői között LCD-televíziót sorsolunk ki, valamint két jegyet az ExperiDance budapesti fellépésére.

Mindenkit szeretettel várunk.

Az MKP 1998. június 21-én jött létre, amikor Dunaszerdahelyen egy párttá egyesült az Együttélés, a Magyar Kereszténydemokrata Mozgalom, valamint a Magyar Polgári Párt.

mkp.sk

hirdetés
Previous articleZajlik a Tesco-feljáró felújítása
Next articleA Gorilla rendszerhiba volt