HAZA SPORT XVII. Nyári Nemzetközi edzőtábor

XVII. Nyári Nemzetközi edzőtábor

555
hirdetés

Idén ismét Rendvén került megrendezésre a Seishin Karate Klub Nyári tábora ami augusztus 11-én pénteken vette kezdetét. A táborban több mint 30 fő vett részt négy nap alatt. A táborszervező Markovics János 5.danos mester volt, aki a klub, és a szervezet vezetője is egyben. Meghívott táborvezetők voltak Magyarországról Dr.Csizmadia Zsolt 5.dan, Váczi Zoltán 4.dan, és a klub edzői Hupian Kristína 3.dan, Trenčík Nikolas 1.dan, Markovics Ádám 1.dan.  A táborban napi három edzés volt bontott csoportokban tudásszintnek megfelelően.

A táborban ott voltak még a MediBall Szlovákia képviselői is Vesely mihály, és párja Katika akik szintén edzőtábort tartottak, és sok színes programot kínáltak. Pénteken az első edzésen közös mantrázással hangolták össze a csapatot, és a technikai alapokkal foglalkoztak, úgymint helyes testtartás, légzés, magas figyelemszint. Szombat reggeli edzés futó iskolával kezdődött majd egy futással ért véget. D.e az övvizsgára gyakoroltak a karatékák, d.u pedig verseny szituációs gyakorlatok voltak ugyanis megkezdődik az Őszi versenyszezon.

Az edzéseket követően közös tábortűz mellett, sámán dobolás és éneklés volt. Vasárnap reggel test és tudat ébresztéssel, harmonizálással foglalkoztak. D.u lehetett íjászkodni, ostorozni, dobócsillagot kipróbálni Misi és Katika jóvoltából. Ezen felül még mindenki elkészíthette a saját karkötőjét Katikával. D.u pedig a várva várt övvizsga következett. Összesen 11 főnek sikerült előrébb lépnie egy övfokozatot. A vizsga után az ünneplés a medencében folytatódott, ahol ruhástól ugranak a vízbe már évek óta. Jövőre ugyanitt találkoznak, de addigis folytatódik tovább a munka. Szeptembertől a karate klubba folyamatos a tagfelvétel, minden érdeklődőt szeretettel várnak több helyszínen.

Markovics János, Club Manager – Seishin Karate Club

hirdetés
Previous articleKormány: Elfogadták az SIS igazgatójának a leváltásáról szóló javaslatot
Next articlePénteken és szombaton merüljünk el az operett bűvöletében!