HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Visszatér a képernyőre a Gálvölgyi Show

Visszatér a képernyőre a Gálvölgyi Show

1076
hirdetés

Sokéves kihagyás után Gálvölgyi János és tévéműsor-paródiái visszatérnek az RTL Klub képernyőjére egy speciális kiadással.

Obrázok1Szeptember 5-én egy speciális különkiadással tér vissza a képernyőre a Gálvölgyi Show. A már emblematikussá vált Gyúrunk vazze! és a reklámparódiák koronázatlan királya jó szokásához híven az RTL Klub sikerműsorait sem kíméli majd paródiáiban.
“Ez a közel egy órás Gálvölgyi Show műsorparódiákból, karakterparódiákból és reklámparódiákból áll. Találkozhatunk a kereskedelmi csatornák ezoterikus jósnőivel csakúgy, mint a híradókkal. A Barátok közt paródia egyik érdekessége Magdi anyus „feltámadása”. Az anyacsatorna repertoárjából a XXI. század is Gálvölgyi keserédes céltáblájára kerül X-edik század címen. A műsorfolyamot rendre megszakítják majd reklámparódiák, melyek általában a nézők kedvencei” – árulta el Ónodi György a Gálvölgyi show és a Heti Hetes főszerkesztője.Gálvölgyi János örömmel vágott neki a különkiadás elkészítésének és bízik benne, hogy a nézők is felhőtlenül szórakoznak majd a közel egy órás show-n. „Kevés dolog van, amin jókat tudnak nevetni az emberek, a Gálvölgyi Show olyan, amin lehet” – tette hozzá Gálvölgyi János, akinek show-ját szeptember 5-én, 20 órakor láthatják majd a nézők az RTL Klubon.

Forrás: RTL Sajtóklub

tv.hir24.hu
hirdetés
Previous articlePerbetén felavatták Szent István köztéri szobrát
Next articleÖnkéntesek bevonásával újul meg a Tengerész szobra