HAZA SPORT Vereséggel kezdett Palgut, de már vasárnap javíthat

Vereséggel kezdett Palgut, de már vasárnap javíthat

1336
hirdetés

img_8283 img_8278

Vereséggel debütált a komáromi röplabdacsapat kispadján Miroslav Palgut. Az új mester és csapata mindent megtett a sikerért, de csütörtökön az Eperjes jobbnak bizonyult a komáromi sportcsarnokban.

Az első szett a kezdetektől fogva kiegyenlített volt. A komáromiaknak 12-10-nél egy picit sikerült meglógnia, de a technikai szünet után a vendégek voltak a kezdeményezőbbek és fordítottak. 17-17 után Eperjesnek sikerült jobban a hajrá. 20-24-nél, már lefutottnak tűnt a játszma, de zsinórban három pontot szerzett a Spartak, egyenlíteniük azonban nem sikerült. A vendégek 23-25-re nyertek.

A Selye János Egyetem csapata jól folytatta a mérkőzést, az első két pontot ők jegyezték. 12-9-nél és 13-10-nél is meg lett volna az esély az előny növelésére, de lassan a vendégek fordítanit udtak. A szép labdameneteket hozó szett folytatása már az Eperjesé volt. Végül hat ponttal, 19-25-re nyertek Mackoék.

A harmadik játszmában szinte végig a vendégeknél volt az előny. Komárom igyekezett, de ezen az estén a vendégcsapat összeszedettebb és talán szerencsésebb is volt. A végjátékban mindkét gárda sokat hibázott. A vége 22-25 lett.

A szép labdameneteket, látványos mentéseket és pazar leütéseket hozó mérkőzésen Komárom sorozatban második vereségét szenvedte el, a tabella második és harmadik helyezettje ellen. Javításra pedig vasárnap az éllovas Nyitra ellen lesz lehetőségük.

VK Spartak UJS Komárno – VK Mirad PU Prešov 0-3 (23-25, 19-25, 22-25)

Komárom: Hrušík 7, Kazmierczak, Ilič 14, Halanda 14, Hukel 4, Stefanovič, libero Pápai és Tokár (Perovič, Demčák 3, Sťahuliak 5). Vezetőedző: M. Palgut.

Eperjes: Halaj 4, Hudák 10, Macko 10, Lux 11, Drobňák 6, Červeň 8, liberá T. Lampart és Pavlinský (Jurko). Vezetőedző: J. Vlk.

hirdetés
Previous articleÚj remény a poliklinikának?
Next articleNyílt Napok a komáromi Műszaki Szakközépiskolában