HAZA SZÍNES - ÉRDEKES Végeztek az egyik legismertebb lesifotóssal Rómában

Végeztek az egyik legismertebb lesifotóssal Rómában

981
hirdetés

Végeztek Rómában egy ismert, többek közt Beyoncét és Brad Pittet is fotózó paparazzóval: Daniele Lo Presti holttestét az utcán találták meg, fejbe lőtték.

A rendőrség szerint lehetséges, hogy kapcsolat van a férfi munkája és halála között. „Kivégzésének” módja vélemények szerint maffiaszerű módszerekre emlékeztet.
A 42 éves fotós holttestére az olasz főváros Testaccio nevű kerületében találtak rá, egy ottani sportpályára járt futni. Barátai vették észre, akikkel közös edzést beszélt meg a pályára csütörtökön.
Daniele Lo Presti többek közt Rihannáról, Beyoncéról, Scarlett Johansonról készített lesifotókat, de sikerült lencsevégre kapnia Stefano Dolcét és Domenico Gabbanát is jachtjukon. Egyik „legnagyobb dobása” az volt, amikor Máltán Brad Pittről és asszisztenséről készített fényképeket, amelyek a hírek szerint igencsak felbőszítették a színész menyasszonyát, Angelina Jolie-t.
Egy nyomozásban részt vevő forrás szerint a fotóssal egyetlen lövés végzett, amelyet egy kis kaliberű fegyverből adtak le. „Lo Presti jól ismert paparazzo volt, képei sokakat kellemetlen helyzetbe hoztak” – mondta a rendőrségi forrás, megjegyezve, nem zárják ki, hogy munkája okozta a vesztét. „Átnézzük legutóbbi megbízatásait, telefonját és a számítógépét” – részletezte. Egyelőre azonban semmi jele annak, hogy a hírességek, akiket „célba vett”, bármilyen módon is érintettek lennének.
A fotóst öt évvel ezelőtt zsarolók kezdték ki, felgyújtották kocsiját, megfenyegették családját. Még bonyolultabbá teszi az ügyet, hogy múlt hónapban rejtélyes körülmények között motorbalesetben meghalt egy kollegája, Danilo Ceretti, akivel a LaPresse ügynökségnél dolgozott együtt – írta a The Daily Mail című brit lap.

MTI

hirdetés
Previous articleRECEPTEK: Eszterházy rostélyos
Next articleA Pathi Wellnessfürdő legújabb akciója !