HAZA KULTÚRA Újra Légy jó mindhalálig

Újra Légy jó mindhalálig

1055
hirdetés

fullcdA nagy sikerű júniusi bemutató után ismételten Komáromban látható a Légy jó mindhalálig című musical a Magyarock Dalszínház előadásában, melynek egy tragikus apropója is van. Szeptember 7-én tragikus hirtelenséggel elhunyt a magyar musical legendája, a Légy jó mindhalálig és sok más kiváló zenés darab írója, Miklós Tibor. A Magyarock Dalszínház a szerző egyik legtöbbet játszott művével emlékezik a kiváló szerzőre, nagyszerű barátra, mindig segítő MESTERRE, aki ezután már mindig ott él „A szívek melegében…”

Légy jó mindhalálig! – azaz helyt kell állni minden nehézség és szenvedés árán, ki kell tartani az örök emberi igazságok mellett, mint amilyen az igazmondás, a becsület, az erkölcsi tisztaság, az emberek kölcsönös tisztelete és megbecsülése, az előítéletek mellőzése.

A mű lelkiismeret-vizsgálatra késztet, a mai fiataloknak és felnőtteknek azt sugallja, hogy tartsunk ki az igazság mellett, győzzük le a nehézségeket, s legyünk jók mindhalálig.

A Magyarock Dalszínház előadásában a társulat szereplőin kívül kiváló gyerekszereplők is szerepet kaptak, akik nagyon hitelesen adják vissza a debreceni kollégium hangulatát.

A Légy jó mindhalálig előadások helyszíne és időpontja:

Komárom, Jókai Mozi, 2013. szeptember 25-26. 19.00

Jegyek kaphatók a Jókai Moziban nyitvatartási idő alatt.

Információ: 70/459-6047

www.magyarockdalszinhaz.hu

komarom.hu

hirdetés
Previous articleKövér László a Felvidéken
Next articleA beneši dekrétumok szellemében hozott döntést a legfelsőbb bíróság?