HAZA BULVÁR Újra itt a Totalcar: Mutasd a Gépkocsid!

Újra itt a Totalcar: Mutasd a Gépkocsid!

1539
hirdetés

BBF_7275_kicsiÚjraindult a Totalcar a DoQ-n! Winkler és Karotta immáron az ötödik évaddal jelentkezik, hogy újabb kocsikat mutassanak be – a maguk módján. Akik eddig irigykedve nézték őket a karosszékből és arra gondoltak, hogy az autós újságírók élete csupa móka, kacagás és gázpedál taposás, most bebizonyíthatják, ez valóban így van! A DoQ és a Totalcar közös pályázatán bárki a fiúk bőrébe bújhat.

Szerdánként újra itt a Totalcar, vadonatúj részekkel és még több lóerővel jelentkezik a Bazsó – Winkler páros. A rajongóknak ezúttal nemcsak a néző szerepe jut. A DoQ és a Totalcar együtt keresi ugyanis Magyarország Kiváló Gépkocsiját. Az autózás szerelmesei maximum 5 perc hosszúságú, saját maguk által készített filmekkel nevezhetnek, amelyeket a DoQ Magyarország Facebook alkalmazásába kell feltölteniük október 7. és november 7. között. A pályázaton a fődíj a Kiváló Gépkocsié, de a zsűri díjazza a leglátványosabb videót is,  valamint a közönség kedvence is elnyeri jutalmát. Emellett a legjobb alkotásokat a Totalcaron is bemutatják. Kocsit lemosni, és foroghat a kamera!

„Nem az a lényeg, hogy milyen autót mutatnak be, sokkal inkább az számít, hogy érdekes, szórakoztató legyen a videó, és persze bazso_elengedhetetlen, hogy saját szellemi termék legyen. Akár a nagypapa Swiftjéről, vagy egy fűnyíró traktorról is forgathatnak, ha egyedi a dolog. Korábban is volt már hasonló pályázatunk, akkor nagyon beteg és vérprofi videók is születtek” – árulta el Winkler Róbert.

Bazsó Gábor, alias Karotta plasztikusabban fogalmazott: „Autós videót csinálni olyan, mint gyereket. Messziről nézve csak felelőtlen bujálkodás az egész, de aki próbálta már, annak megvan a sok béna randi, a közös albérlet, a terhes torna, a védőnő, az egészségügy korrumpálása… Minden, amitől a három másodperces élvezet feledésbe merül. De ettől még a forgatás jó móka, úgyhogy forgasson mindenki. Figyelem, tesztelés közben is kötelező a biztonsági öv!”

Nem kell feltétlenül autótesztet feltölteni, tudósítás, riport, bábfilm, vagy akár balett is lehet a pályamű, ám feltétel, hogy a kocsinak kell a középpontban állnia. A Gablini-csoport jóvoltából a főnyeremény egy Infiniti Q50 hétvége az Infiniti Budapest felajánlásából. „Azt gondolom, ez mindenképpen méltó és inspiráló nyeremény a Magyarország Kiváló gépkocsija címért” – fogalmazott Dávid Bence, a DoQ televízió produkciós vezetője.

Míg a rajongók a saját videóikkal bíbelődnek, a műsor tovább dübörög. Egy szívfájdalma azonban továbbra is van Winklernek. „Cukorrépa kombájn egyelőre sajnos nem lesz a műsorban. Lesz azonban Maserati Ghibli tesztelés, és egy Nissan 370Z, valamint egy Lotus Evora is főszerepet kap a következő adásokban” – mondta a Totalcar műsorvezetője.

Totalcar minden szerdán 20.00 órától, új részekkel. Keresd a DoQ-n!

redlemon.hu

hirdetés
Previous articleSzőnyi újra a dobogón!
Next articleKomáromi autótesztelő: Peugeot RCZ 2.0 HDi: Francia Porsche – dízelmotorral