HAZA RÉGIÓ Tovább folynak Dél-Komárom intézményeinek fejlesztései

Tovább folynak Dél-Komárom intézményeinek fejlesztései

581
hirdetés

Az idei évben folyatódnak városunkban azok a beruházások, melyeknek jóvoltából valamennyi komáromi bölcsőde és óvoda játszóudvara megújul – mondta dr. Molnár Attila polgármester.

A fejlesztés most Szőnyben, a Zsebibaba bölcsődében zajlott le ahol közel 20 millió forintos költségvetésből megvalósult játszóteret a jó idő beköszöntével, az átadást követően a gyerekek birtokba is vehetik.

A Szakképzési Centrum jóvoltából a Kultsár Szakközépiskola is nagy fejlesztésen esik át, hiszen ebben az épületkomplexumban is egy közel 100 millió forintos beruházás zajlik napjainkban.
A projekt többek közt az energetikai korszerűsítést, padlózatcserét, vizesblokkok felújítását, és sok egyéb más innovatív fejlesztést foglal magában.

– A Kultsár mellett az Alapy és a Széchenyi is nagy változásokon esik át, hiszen ezekben az épületekben is közel 60 millió forintos beruházás zajlik – tette hozzá a városvezető.

A projektnek köszönhetően kifestették az Alapy tornatermét, valamint elkészült a helyiség teljes burkolatcseréje.
A Széchenyi pedig egy védőfolyosóval gazdagodhatott, illetve zajlik az informatikai terem felújítása és az épület energetikai felújítása is.

Dr. Molnár Attila külön köszönetét fejezte ki a Tatabányai Szakképzési Centrumnak és Czunyiné dr. Bertalan Juditnak, térségünk országgyűlési képviselőjének a segítséget hiszen a komáromi épületek felújítására és korszerűsítésére érkező források jelentős részét nekik köszönhetjük.

Forrás: Komáromi Városmarketing Kft.

 

komarom.hu

hirdetés
Previous articleHárom selyés diák és egy koncepciós per
Next articlePutyin a Donyecki Népköztársaság és a Luhanszki Népköztársaság elismerése mellett döntött