HAZA RÉGIÓ Több mint 35 komáromi babát köszöntöttek a Jókai ligetben

Több mint 35 komáromi babát köszöntöttek a Jókai ligetben

469
hirdetés

Városunk újszülöttjeit köszöntötték szeptember 14-én szerdán a Jókai ligetben a hagyományos babaköszöntőn. Az önkormányzat meghívását több mint harmincöt szülő fogadta el. Dr. Molnár Attila polgármester elmondta, idén eddig 105 kérelem érkezett be azoktól, akik igényelték a kelengyepénz támogatást, és még ennél is több csecsemő született.

Dr. Molnár Attila polgármester kiemelte: Építhetünk új hidat, átadhatjuk a Csillagerődöt, gondolkozhatunk sohasem látott útfejlesztésekben, valójában a gyerekekről szól minden. Olyan élhető, szerethető várost kell rájuk örökül hagynunk, amiben jó élni.

Czunyiné dr. Bertalan Judit térségünk országgyűlési képviselője hangsúlyozta, a komáromi babaköszöntő a személyes gondoskodás üzenetét hordozza magában, a városvezetés pedig nem feledkezik el a gyermekekről, hiszen folyamatosan fejlesztik intézményeiket.

A családok komáromi ajándékcsomagot kaptak, az anyukák pedig egy-egy szál rózsát vehettek át Czunyiné dr. Bertalan Judittól térségünk országgyűlési képviselőjétől, dr. Kreft-Horváth Loránd egészségügyért felelős alpolgármestertől, valamint Hajnal Dóra és Vajda Bence önkormányzati képviselőktől.

komarom.hu

hirdetés
Previous articleVálasztás2022: Az összefirkált vagy megrongált szavazólap is érvényes
Next articleKomárom lakosait a nemzetiségüktől függetlenül szeretném képviselni