HAZA BULVÁR Sztárportré: Laár András

Sztárportré: Laár András

844
hirdetés

SztarportreLaarAndras2Élet-halál és elengedés: Laár Andrásnak tetszett a téma.

„Azt nevezzük egyféle szempontból halálnak, hogy a dolgok változnak, mert amilyenek elmúlnak lenni, az a részük úgymond meghal. Amikor azt mondjuk, hogy halál, akkor mi csak az életfolyamat változásának egy bizonyos szakaszára mondjuk, hogy halál.

A halál fényében látjuk meg igazán a dolgokat, az értéküket. A halált én fény-élménynek gondolom, ahol tényleg megvilágosodnak a dolgok.”

A beszélgetésben Laár András nyíltan beszél azokról a dolgokról, amiket már elengedett: „Nagyon sok mindent elengedtem már az életemben, és ezért élek. Az egyik legfontosabb elengedésem a tv volt. 20 évvel ezelőtt elkezdtem nem tv-t nézni, elengedtem a tv-t, és olyan jó nekem. Ugyanígy mindent elengedtem, amik ezek az erőszakos média hatások…

Elengedtem a dohányzást, azt is már egy pár éve, és hogy ez milyen jó… Képzeld el, elengedtem az alkoholt, óriási… Olyan élmény, hogy nem kell inni, nem kell dohányozni.”

A Sztárportréban néhány mantra, és egy különös gondolatmenet, miszerint mindannyian szövedékben élünk, amit mi szőttünk magunknak, de ebből kb. 3 év alatt ki tudja magát szőni az ember – mondja Laár András.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=UpF0TcriwvI

 

www.sztarportre.hu

SztarportreLaarAndras3

hirdetés