HAZA HÍR-MIX Radics Gigi és Zuzana Smatanová is fellép a 10. Komáromi Borkorzón

Radics Gigi és Zuzana Smatanová is fellép a 10. Komáromi Borkorzón

2266
hirdetés

Idén 10 éves a Komáromi Borkorzó, amely a Komáromi Nyár programsorozat befejező akkordjaként koncertekkel, finom borokkal és ételekkel várja az érdeklődőket. Szeptember 14-16 között, csütörtöktől szombatig kerül megrendezésre. Ismét lesz lehetőségünk találkozni barátainkkal, ismerőseinkkel a Klapka tér környékén.

Ami a borokat illeti, a helyi, ismert borászatokon kívül a szokásos módon bemutatkoznak magyarországi pincészetek is. A környékbeli kedvencek közül itt lesz Hengerics Péter – Kővágó, Kasnyik Családi Pincészet – Kürt, Georgina családi pincészet – Gúta, Amicius Pincészet – Bátorkeszi, Elesko – Modor.
Vendég borvidékként pedig a Villányiakat köszönthetjük:  JEKL, Polgár, Gere Attila, MAUL, Csillagvölgy és Mokos Pincészet. Ismét lesz Pezsgőbár, amely nagy sikert aratott az idei, tavaszi Komáromi Napokon.

Az idei Komáromi Borkorzó fellépői között ott találhatjuk az Elán Forevert és RADICS GIGIt (csütörtök), a Frees zenekart és ZUZANA SMATANOVÁt (péntek), szombaton pedig a helyi LGT Revival Band, és a dunaszerdahelyi ARIZÓNA ad majd koncertet.

Hogy a fesztivál teljes gasztronómiai élvezeteket nyújtson, az ételes standokon kívül megrendezik az egyre népszerűbb Jókai Bablevesfőző Versenyt is, melyre várják 2-3 fős csapatok jelentkezését a 0908 226 699-es telefonszámon. A szervezők minden résztvevő csapatnak biztosítanak: 1,5 kg füstölt csülköt csonttal, 1 kg füstölt kolbászt, kenyeret, sátort, asztalt, tüzifát és vizet a főzéshez. A főzőcskére szeptember 16-án, szombat délelőtt kerül sor 9.00 órától, a Klapka tér melletti Anglia parkban.
A Klapka tér környékén pedig naponta a jól ismert, bevált étkek várnak majd minket. Hiszen sült kolbász, cigánypecsenye, kürtöskalács, kemencés lepény és a különféle sajtkülönlegességek nélkül nem lenne igazi fesztivál a fesztivál!

Készüljünk az őszre, de előtte még ünnepeljük együtt a nyár végét! Mielőtt lehullanának a falevelek, melegítsük fel a szívünket-lelkünket finom borokkal, kellemes ízekkel, jó zenével, és az együtt töltött idő örömeivel.

Bővebben a rendezvényről a www.komarno.sk/korzo oldalon és a Facebookon (www.facebook.com/Knkorzo) olvashat.

 

hirdetés
Previous articleKvótaper – Az Európai Bíróság elutasította a magyar és a szlovák keresetet
Next articleElismerés a sikeres komáromi kajakosoknak