HAZA HÍR-MIX Őrsújfalu megszépült

Őrsújfalu megszépült

1075
hirdetés

IMG_9434Hetfőn, november 25-én Komárom város polgármestere, Anton Marek hivatalában fogadta az őrsújfalui városrész polgári képviselőit. A találkozón az első számú városvezetőn kívül jelen volt Novák Tamás első polgármesterhelyettes, Deminger János mérnök, Rechtoris Miroslav mérnök – az SSM Slovakia Kft. ügyvezetője és Bakoš Tibor mérnök. A beruházás fő kivitelezője képviseletében Markotics János is meghívást kapott a fogadásra, ám munkaügyi teendői miatt nem tudott jelen lenni.
A polgármester úr megköszönte mindnyájuknak a városrész érdekében kifejtett önzetlen tevékenységet, segítséget, amivel hozzájárultak a park és a buszmegállók felújításához, a környezet kultúráltabbá, szebbé tételéhez. Tevékenységük által ki megújult egy-egy ősrégi buszmegálló a régi és az új részben egyaránt, akadálymentessé tették és korláttal látták el a posta bejáratát és revitalizálták a vasútállomás melletti közparkot. Új padokat helyeztek el, fákat és bokrokat ültettek ki, az ösvények díszkő-szegélyt kaptak és kerékpárállványokat helyeztek ki, valamint egy kis gyermekjátszóteret is létesítettek megújult parkban. A szervezőkön, segítőkön (cégek, vállalkozók) és kivitelezőkön túl jár a köszönet és a gratuláció a városrész polgárainak is, akik pénzadpományuk vagy kétkezi miunkájuk által szintén nagy mértékben hozzájárultak a mű létrejöttéhez. Köszönet illeti a ČSOB-bankot is, hogy anyagilag támogatta a parképítést, felújítást.
Az őrsújfaluiak összefogása példaként szolgálhat más külső és belső városrészek lakói számára is, hiszen hasonló közérdekű városszépítő tevékenységre szinte mindenhol szükség lenne.

-dr-, -krá-

komarno.sk

 

 

 

hirdetés
Previous articleKomáromi autótesztelő: Volvo V40 D4 R-Design: Északi szépség…
Next articleFico: jobb politikával megelőzhető a szélsőségesség megerősödése