HAZA RÉGIÓ Négy Komáromban világra jött kisbaba születési anyakönyvi kivonatában szerepel majd a 2023....

Négy Komáromban világra jött kisbaba születési anyakönyvi kivonatában szerepel majd a 2023. 2. 23-as különleges dátum

9161
hirdetés

Az AGEL-csoporthoz tartozó Komáromi Kórházban nagy „forgalom“ volt a fent említett február 23-ai különleges napon. A szülészeti-nőgyógyászati osztályon négy várandós kismama hozta világra vágyott gyermekét, akiknek a születési anyakönyvi kivonatában ez a dátum szerepel majd. Reméljük, hogy ez a mágikus születési dátum mindannyiuknak szerencsét hoz majd.

Február 23-án a komáromi szülészeten három kisfiút és egy kislányt segítettek a világra. A nap első újszülöttje Benedek volt, aki reggel nyolckor jött a világra, 3490 grammal és 50 cm-rel. A második is kisfiú volt, Denisz, harmadikként egy kislány, Júlia Panna született, negyedikként pedig Levente érkezett. Mindegyik kisbaba és az édesanyák is jó egészségnek örvendenek.
A kórház szülészeti-nőgyógyászati osztálya egyre népszerűbb a kismamák körében, mind többen szülik meg itt kisbabájukat, még nagyobb távolságról érkező várandós nők is. A komáromi szülészet népszerűségét az egészségügyi személyzet megértő, együttérző hozzáállásának, a gondos és színvonalas egészségügyi ellátásnak és a kismamák igényei tiszteletben tartásának köszönheti.

agel, (N.Zs.)

hirdetés
Previous articleNyílt napra várják a kisgimis életre vágyókat és szüleiket a „Selyébe“
Next articleAz év elején a Smer-SD nyerte volna a választást a Hlas-SD és a Sme rodina előtt